AYT matematik için kaynak önerisi

Whitecrow24

Centipat
Daha fazla  
Bende şu anda aktif matematik AYT ve Miray Yayınları AYT kitabı var 3. kaynak olarak ne almamı önerirsiniz? Miray kolaydan-zora orta-zor arası bir kitap Bilgi Sarmal mı 345 mi almalıyım sizce? Ya da Acil mi alsam? Mikroorjinalde düşünüyorum kararsız kaldım bayağı. Polinomda bir 9-10 test falan çözdüm Miray'da.

Orta düzey için 345 i öneririm. Daha zor düzeylere geçince 3D ve EYÜP B öneririm. Özellikle EYÜP B kitabının sarı testleri kendini zorlamak için çok iyi.

Başlangıç orta istiyorsan mikroorijinal öneririm dostum orta üst için 345 üst düzey de de 3D olabilir orijinal olabilir.

Bende şu anda aktif matematik AYT ve Miray Yayınları AYT kitabı var 3. kaynak olarak ne almamı önerirsiniz? Miray kolaydan-zora orta-zor arası bir kitap Bilgi Sarmal mı 345 mi almalıyım sizce? Ya da Acil mi alsam? Mikroorjinalde düşünüyorum kararsız kaldım bayağı. Polinomda bir 9-10 test falan çözdüm Miray'da.
AYT Matematik için güncel olarak 3 kaynaktan ilerliyorum. Bunlar: Bilgi Sarmal, 345 ve 3D. Orta seviye-başlangıç seviyesi bir kaynak arayışındaysan mikroorijinal veya AYT matematiğin ilacı önerimdir. Sonrasında Bilgi Sarmal ondan sonrasında ise 345 yayınları gelir benim için. 345'in ÖSYM tarzı soruları sonlara doğru cidden zorlayıcıdır seviyen orta-başlangıç düzeyindeyse önermiyorum çözemedikçe modunu düşürecektir. Ayrıca kendini bilgisiz hissettiğin konular için konu fasiküllerinden de ilerleyebilirsin, güncel olarak orijinalin analitik, limit, türev ve integral fasiküllerini bitirdim ve öneriyorum. İyi çalışmalar.

AYT matematik için güncel olarak 3 kaynaktan ilerliyorum. Bunlar: Bilgi Sarmal, 345 ve 3D. Orta seviye-başlangıç seviyesi bir kaynak arayışındaysan mikroorijinal veya AYT matematiğin ilacı önerimdir. Sonrasında Bilgi Sarmal ondan sonrasında ise 345 yayınları gelir benim için. 345'in ÖSYM tarzı soruları sonlara doğru cidden zorlayıcıdır seviyen orta-başlangıç düzeyindeyse önermiyorum çözemedikçe modunu düşürecektir. Ayrıca kendini bilgisiz hissettiğin konular için konu fasiküllerinden de ilerleyebilirsin, güncel olarak orijinalin analitik, limit, türev ve integral fasiküllerini bitirdim ve öneriyorum. İyi çalışmalar.

Miray, mikroorjinal ve aktif matematik bu kombinasyon iyi o zaman? Miray da orta seviye bir sb onda 16 soruluk testde Max 2-3 yapamadığım çıkıyor onlardada bazı yerleri göremediğim için sıkıntı oluyor sonlardaki ekstra yorumlu testleri bayağı zor ben onların çoğunu yapamamıştım moralimi bozmuştu hocadan izlemiştim mecburen o kitap beni bayağı geliştiriyor 345 çözebilir miyim kararsız kaldım o yüzden.

Başlangıç orta istiyorsan mikroorijinal öneririm dostum orta üst için 345 üst düzey de de 3D olabilir orijinal olabilir.

Miraydan zor soruların çözümlerini anlamaya, öğrenmeye çalışıyorum 345 biraz erken olabilir şu an için mikroorjinal çözerim herhalde ek kaynak olarak.

Miray, mikroorjinal ve aktif matematik bu kombinasyon iyi o zaman? Miray da orta seviye bir sb onda 16 soruluk testde Max 2-3 yapamadığım çıkıyor onlardada bazı yerleri göremediğim için sıkıntı oluyor sonlardaki ekstra yorumlu testleri bayağı zor ben onların çoğunu yapamamıştım moralimi bozmuştu hocadan izlemiştim mecburen o kitap beni bayağı geliştiriyor 345 çözebilir miyim kararsız kaldım o yüzden.

Miraydan zor soruların çözümlerini anlamaya, öğrenmeye çalışıyorum 345 biraz erken olabilir şu an için mikroorjinal çözerim herhalde ek kaynak olarak.
Dediğim gibi mikroorijinal'i öneririm bende kullanıyorum gayet güzel kaynak eğer konu tekrarı istersen de Mert hoca var kamp kitabı günde 2 video izleyerek 45 günde bitirirsin veyahut Eyüp Boncuğun VDD(Video Destekli Defter)'i var onu öneririm.

Dediğim gibi mikroorijinal'i öneririm bende kullanıyorum gayet güzel kaynak eğer konu tekrarı istersen de mert hoca var kamp kitabı günde 2 video izleyerek 45 günde bitirirsin veyahut Eyüp boncuğun vdd(video destekli defter)'i var onu öneririm.

Ben konular için bıyıklı matematiğin 80 günde AYT kampı var günde 2 video izliyorum temelden yavaş yavaş sindirerek ilerliyorum. Konuları ilk defa görüyorum neredeyse 10.sınıfta,11.sınıfta hiçbir şey yapmadım bayağı da pişmanım ama şu an bayağı yol kat ettim 10.sınıfta anlamadığım polinom,2.der fonksiyon sorularını çözüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı