jestor Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 271 Yer İzmir / Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #1 AYT Matematik için Orijinal Yayınları mı yoksa Bilgi Sarmal mı almalıyım? Aynı soru TYT-AYT Geometri için de geçerli, tavsiyelerizi bekliyorum dostlar.
AYT Matematik için Orijinal Yayınları mı yoksa Bilgi Sarmal mı almalıyım? Aynı soru TYT-AYT Geometri için de geçerli, tavsiyelerizi bekliyorum dostlar.
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.011 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #2 Bilgi sarmal konuları iyi biliyorsanız bence en iyi kaynak. Her konuda aldım ben.
oeufeggei Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 317 Çözümler 2 Yer İstanbul 13 Ağustos 2022 #3 Bilgi Sarmal hakkında yorum yapamayacağım ancak Orijinal Matematik kitabının soruları oldukça güzel. Zorlayıcı soruları var bol bol.
Bilgi Sarmal hakkında yorum yapamayacağım ancak Orijinal Matematik kitabının soruları oldukça güzel. Zorlayıcı soruları var bol bol.
jestor Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 271 Yer İzmir / Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #4 oeufeggei dedi: Bilgi Sarmal hakkında yorum yapamayacağım ancak Orijinal Matematik kitabının soruları oldukça güzel. Zorlayıcı soruları var bol bol. Genişletmek için tıkla... Hocam hangisini alsam kararsız kaldım ya, sanırım ikisini de almak zorunda kalacağım .
oeufeggei dedi: Bilgi Sarmal hakkında yorum yapamayacağım ancak Orijinal Matematik kitabının soruları oldukça güzel. Zorlayıcı soruları var bol bol. Genişletmek için tıkla... Hocam hangisini alsam kararsız kaldım ya, sanırım ikisini de almak zorunda kalacağım .
oeufeggei Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 317 Çözümler 2 Yer İstanbul 13 Ağustos 2022 #5 jestor dedi: Hocam hangisini alsam kararsız kaldım ya, sanırım ikisini de almak zorunda kalacağım . Genişletmek için tıkla... Çözeceksen ikisini de alabilirsin. Fiyatlar şu an nasıl oldu bilmiyorum ama. 3D, Acil gibi yayınlar da öneriliyor. Hocalarına sorman da iyi olabilir.
jestor dedi: Hocam hangisini alsam kararsız kaldım ya, sanırım ikisini de almak zorunda kalacağım . Genişletmek için tıkla... Çözeceksen ikisini de alabilirsin. Fiyatlar şu an nasıl oldu bilmiyorum ama. 3D, Acil gibi yayınlar da öneriliyor. Hocalarına sorman da iyi olabilir.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.199 Çözümler 86 13 Ağustos 2022 #6 Şu video yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şu video yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
jestor Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 271 Yer İzmir / Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #7 Hououin Kyouma dedi: Şu video yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yardımcı oldu hocam teşekkürler. Şimdi AYT matematik için 3D mi orijinal mi?
Hououin Kyouma dedi: Şu video yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yardımcı oldu hocam teşekkürler. Şimdi AYT matematik için 3D mi orijinal mi?
Apeironn Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #8 jestor dedi: Yardımcı oldu hocam teşekkürler. Şimdi AYT matematik için 3D mi orijinal mi? Genişletmek için tıkla... 3D'nin çözümlerini Eyüp B. yapıyor. Bence onu alın.
jestor dedi: Yardımcı oldu hocam teşekkürler. Şimdi AYT matematik için 3D mi orijinal mi? Genişletmek için tıkla... 3D'nin çözümlerini Eyüp B. yapıyor. Bence onu alın.