AYT matematik için temel matematik yeterli mi?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5
RAM: 16gb DDR4
EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ
ASUS TUF GAMİNG F15
Meslek
öğrenci
YKS sınavına 7 ay falan kaldı ve ben matematikte sıfırım. Eşit ağırlığım. Rehber matematiğin matematiğe ilk adım kampını bitirip sonra mert hocanın hem TYT hem AYT kamplarına başlayabilir miyim? AYT matematik için ilk 12 konu ve fonksiyonlar yeterli diye biliyorum. Matematiğe ilk adım kampında ilk 12 konu var zaten. Fonksiyonlarda mert hocanın AYT kampının başında var.

O ilk adım kampı temel düzeydeki soruları öğretir size hocam ondan sonra mutlaka orta zor soruları görmek için 345 gibi bir kaynak temizlemek gerekiyor yani TYT de orta seviye soruları çözebilecek seviyede AYT mata başlamak çok daha iyi olacaktır.

Hocam dediğiniz mantıklı ama yetiştirememe korkusu var.

Ben 2018de ocakta başlamıştım. 4.5 ayda tyt ful bitirdim. Ancak 1.5 ayım kaldı ayt için. Konu eksiğim çok oldu. Tyt tamamen bitirip öyle başlamak yerine belli bir seviyeye gelip ayt ile götürmek daha sağlıklı olabilir.

Hocam dediğiniz mantıklı ama yetiştirememe korkusu var.
O korku olmasın, bak izlediğin çoğu hocayı ben izledim. Hatta YouTube'da aklına gelebilecek tüm matematik hocalarını, sana tavsiyem rehber matematikten izleme. Bıyıklı matematiğin garanti kampı var, 10 gün mü ne. Sonra video ders kitabını al ilk 12 konuyu ve fonksiyonları bitir. 1-1.5 ay gibi bir süre ver, ama test çözüp o konuların hakkını ver. Sonra ayt matematiğe başla. Ayt matematik tyt mat gibi değil, öyle çok konusu yok. Tyt mat daha nankör, ayt Matta çalıştığın zaman hızlıca netlerin artacak. Boşuna stres yapıp ilk 12 konuyu zayıf bırakma, yoksa geri dönmek zorunda kalırsın. O daha büyük bir zaman kaybı.

O korku olmasın, bak izlediğin çoğu hocayı ben izledim. Hatta YouTube'da aklına gelebilecek tüm matematik hocalarını, sana tavsiyem rehber matematikten izleme. Bıyıklı matematiğin garanti kampı var, 10 gün mü ne. Sonra video ders kitabını al ilk 12 konuyu ve fonksiyonları bitir. 1-1.5 ay gibi bir süre ver, ama test çözüp o konuların hakkını ver. Sonra AYT matematiğe başla. AYT matematik TYT mat gibi değil, öyle çok konusu yok. TYT mat daha nankör, AYT matta çalıştığın zaman hızlıca netlerin artacak. Boşuna stres yapıp ilk 12 konuyu zayıf bırakma, yoksa geri dönmek zorunda kalırsın. O daha büyük bir zaman kaybı.

Bıyıklı matematiğin kampına baktım videolar çok uzun geldi. Gerçel matemaitğin temel kampı nasıl sizce?

O adamı bilmiyorum, ama sana tavsiyem bıyıklı matematik ile devam et. 10 GÃNDE MATEMATİK TEMEL ATMA GARANTİ MATEMATİK KAMPI şu videoları 1.5 haftada bitirirsin. Ondan sonra da tyt matematik kampına katılırsın. Bence dediğin hocadan ve bıyıklı matematikten video izle bir tane. Hangisini anliyorsan devam et, hızlı gitmek önemli değil. Anla ve test çöz, sakın video izleyerek konuları bitirme. Test falan cozmezsen tüm emeklerin boşa gider. Tecrübe ile sabit.

O adamı bilmiyorum, ama sana tavsiyem bıyıklı matematik ile devam et. 10 GÃNDE MATEMATİK TEMEL ATMA GARANTİ MATEMATİK KAMPI şu videoları 1.5 haftada bitirirsin. Ondan sonra da TYT matematik kampına katılırsın. Bence dediğin hocadan ve bıyıklı matematikten video izle bir tane. Hangisini anliyorsan devam et, hızlı gitmek önemli değil. Anla ve test çöz, sakın video izleyerek konuları bitirme. Test falan cozmezsen tüm emeklerin boşa gider. Tecrübe ile sabit.

Teşekkür ederim hocam. Dediğiniz gibi iki hocadanda bir video izleyip karar vereyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı