Konuları yeni öğreneceğiyle alakalı bir bilgi vermemiş arkadaş. Sözelciyim eşit ağırlık için çalışacağım demiş. Bölüm seçimi olduğuna göre ya 12.sınıfa yeni geçiyor ya da mezun. Yani önünde okul okuyacağı 36 haftası daha var. Fen liselerinde bile matematik haftalık 6 saat. 36x6 ediyor 216. Dersler 40 dakika aslında da hadi ben 60dk sayıcam senin için. O 216 saat içinde de kaynayan, hocanın gelemediği vs. dersler oluyor, ama konular nisan Mayıs gibi bitiriliyor. 240 saatin az gelmesini anlayamadım. Yeteri kadar zeka yoksa az gelebilir, o konuda haklısın. Eşit ağırlık için bir sürü kitap almaya gerek yok bir de. Max 2, bilemedin 3 kitap. 'Kaynak olarak ilk başta 3D VDD + Mikroorijinal kullan.' yazmışsın hani. Başlangıcı sonu yok bunun. EA için Edebiyat çalışacak adam, sayısalcı gibi matematik basamaz her gün. Ben o yüzden bol örnek içeriği olan Moz Akademi kitapları + orijinal önerdim. Sene boyunca bunlar dışında kitap çözmeden çok rahat ilerler. 0 temel ile elime defter kalem alıp bu Moz akademiden TYT dersleri dinleyerek sadece 2 haftada 3D TYT Matematik çözdüm ve netlerim direkt 25 üzeri başladı. Sandığın kadar zor kaynaklar değil bunlar. Elindeki kitapları verimli kullanmak en önemlisi burada, çok kitap kullanmak değil. Şu kaynak zor onu sonra çözerim diye bir yola girme. Her kaynağın zorlayıcı soruları var. Soruyu atla sonra çöz. Burada konu TYT değil, AYT. Hayvan gibi büyük bir soru tipi dağarcığına ihtiyacın yok burada, hele ki EA için hiç yok. Konuyu izle sonra direkt git sorunu paşalar gibi çöz.