AYT matematik kaynak ve kamp önerisi

Herkes sizin gibi 2-3 hafta çalışarak 25 netlere dayanamıyor, 3 ayda 20 net bandını yeni aşan arkadaşlarım vardı. Onlarda orijinal çözdü tabii sonlara doğru ve netleri mükemmel oldu ki bu kişiler dilciydi. Moz Akademi nasıldır bilemiyorum ancak Orijinal gibi bir kitabı başta çözmeye kalkışmak demek, eğer temeli yoksa kendi kafasına sıkmak demek. Bir eşit ağırlıkçıyı da sayısalcıyı da öne geçirecek olan şey matematiktir. İki bölümde de köpek gibi matematik ve geometri çalışmak gerekir. Orijinal nasıl zor bir kaynak değil, çıkmış sorularda geo hariç 28 net yapıyordum. Ben bile orijinale yeni başladım ve çözerken zorlanıyorum.

Daha yolun başında önce başlangıç seviyesi bir kitap çözecek, sonra orta bir kaynağa geçecek, sonra 3D-Orijinal gibi zor kaynaklara geçecek. Bir bina inşa eder miş gibi düşün, her adımı düzgün ve planlı bir şekilde atman gerek.

AYT'de de TYT kadar deneme çözmeyebilir, bu yüzden soru bankasına boğulması gerek. İlk başlarda kolay orta birer kaynak bitirsin sonra Orijinali çözer zaten.
Sana diyorum ki yolun başı dememiş kimse. Hala kendi kafandan kurmuş gidiyosun he :D Çok komik bişey bu. Şizofreni gibi bişey.

Sana diyorum ki yolun başı dememiş kimse. Hala kendi kafandan kurmuş gidiyosun he :D Çok komik bir şey bu. Şizofreni gibi bir şey.

Arkadaşın diğer konularını okudun mu, bahsettiği kaynakların çoğu temel kaynaklar ve temel kaynaklardan bahsedip diğer konularda seviyesinin ne durumda olduğunu anlattığı için ona göre öneride bulundum. Çocukça davranışları bırakalım bence ne dersin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı