2 2KAquarance Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #1 AYT matematik için kaynak arıyorum. Kaynağın öncelikle, kolay olması ve önce konuyu anlatıp sonrasında soru çözümüne geçmesi benim konuyu anlamama yardımcı oluyor. Eğer bildiğiniz bir kaynak varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.
AYT matematik için kaynak arıyorum. Kaynağın öncelikle, kolay olması ve önce konuyu anlatıp sonrasında soru çözümüne geçmesi benim konuyu anlamama yardımcı oluyor. Eğer bildiğiniz bir kaynak varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.
Zeki Kursat Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 444 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #2 345 kolaydan zora doğru gider. Eğer kolay isterseniz direkt o zaman matematiğin ilacı AYT mat alabilirsiniz.
345 kolaydan zora doğru gider. Eğer kolay isterseniz direkt o zaman matematiğin ilacı AYT mat alabilirsiniz.
Devolve Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.672 Çözümler 17 22 Aralık 2024 #3 345, Mikroorijinal veya Acil'e bakabilirsiniz hocam.