AYT matematik konu anlatımlı kitap önerisi

ardazzers3

Hectopat
Daha fazla  
Ben dershaneye gidiyorum şu an mezunum. Sıfırdım bu sene hiç AYT çözmedim. Var mı güzel konu anlatımlı AYT kitapları. Hocam antrenmanlarla 3 ile 4'ü önerdi. 3'ü alacağım yanında da ek bir kitap daha almak istiyorum konu anlatımlı. Yayın denizi ile merkez yayınlarına baktımda nasıl olur sizce ağır mıdır zorlar mı? Başka var mı kaliteli çok zor olmayan? Aktif çözmeyi düşünmüyorum. Bence bir yararı olmaz.

TYT'de durumunuz nasıl? Konu anlatımlı kitap yerine Youtube'dan bir hocanın kampına katılmayı düşünür müsünüz?

EBA'dan izleyebilirsin ben oradan AYT 12048. olmustum 2024 yılında gayet güzel bir anladtım var EBA varken para vermeyin enayi olmayın.

TYT'de durumunuz nasıl? Konu anlatımlı kitap yerine Youtube'dan bir hocanın kampına katılmayı düşünür müsünüz?
valla konu anlatım olsa daha iyi olur bence gibi. Tyt antrenman 1 ve 2 var 1 bitecek az kaldı

valla konu anlatım olsa daha iyi olur bence gibi. Tyt antrenman 1 ve 2 var 1 bitecek az kaldı
Hocam benim naçizane tavsiyem; siz önce TYT ilk 12 konuyu bitirmeye bakın. Şu anda AYT başlarsanız bir şeyler tam oturmayabilir ve zorlanabilirsiniz. En sağlıklısı sağlam temel ile üstüne koyarak ilerlemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…