AYT matematik nasıl çalışılmalı?

tytayt2025

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, TYT Eyüp b defter ile 3D soru bankası birlikte bitirdim bana katkıları çok oldu. AYT'ye geçeceğim fakat Eyüp b AYT kampına çok ağır dediler ve AYT daha önce bitirmediysen o kampa geçme dediler. Benim de şöyle bir planım var, ilyas güneş 2025 AYT kampı başlatmış videolar gerçekten kısa ve öz, onları izleyip üstüne Eyüp B'den izlesem, yani 2 hoca ile birlikte götürsem sizce nasıl olur? Ayrıyeten test kitabı olarak 345 ve bir tane daha kitabı paralelinde götürmeyi planlıyorum. Yardımcı olursanız memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eyüp bden anladıysa başka hocaya gelmesi gerektiğini düşünmüyorum. Herkese göre hoca farkı olabilir.

Birkaç video izleyin, anlayabilirseniz devam edin. Hocanın anlatımından bence herkes anlayabilir.

Bana kalırsa mert hocada güzel anlatıyor ama gereksiz uzun, ilyas güneş çok kısa ve öz mesela üstüne Eyüp b akar diye düşünmüştüm

Bıyıklı mat çok basit düzey, beğenemedim

Bıyıklı mat çok basit düzey, beğenemedim

Merhaba arkadaşlar, TYT Eyüp b defter ile 3D soru bankası birlikte bitirdim bana katkıları çok oldu. AYT'ye geçeceğim fakat Eyüp b AYT kampına çok ağır dediler ve AYT daha önce bitirmediysen o kampa geçme dediler. Benim de şöyle bir planım var, ilyas güneş 2025 AYT kampı başlatmış videolar gerçekten kısa ve öz, onları izleyip üstüne Eyüp B'den izlesem, yani 2 hoca ile birlikte götürsem sizce nasıl olur? Ayrıyeten test kitabı olarak 345 ve bir tane daha kitabı paralelinde götürmeyi planlıyorum. Yardımcı olursanız memnun olurum.
TYT yi Eyüp b den anladıysan AYT de sorun yaşamazsın. Ama AYT çalışırken konu anlatım ve 3D soru bankası arasına orta seviye bir kaynak eklemen gerekli olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı