AYT matematik neti artırmak için nasıl bir yol izlenmelidir?

• Konuyu başlatan Alvec
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.556

Alvec

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar öncelikle eşit ağırlık öğrencisiyim AYT matematikten 5 net yapıyorum. (TYT 60 net civarı)
AYT matematiğimi 15-20 arasına çıkarmak istiyorum. Elbette konu eksiğim var onları tamamlamam gerekiyor. Bu konu eksiklerini sırasıyla nasıl tamamlarım, bana yol göstebilir misiniz?

Gözünü korkutan konulardan başlamamanı öneririm. Eğer ilk etapta bu konulara odaklanırsan yapamadığında motivasyonun azalabilir. O yüzden bir kolay, bir zor konu olacak şekilde konu çalışabilirsin. Ama matematikte önemli olan şey farklı soru tiplerini çözmek. Eğer mantığını anlamakta zorlanıyorsan önce ezberleyebilirsin, sonra zamanla mantığını da anlamaya başlıyor insan. En azından ben zamanında matematiği bu şekilde öğrendim diyebilirim. Kolay gelsin:)

Türev integral limit fonksiyonlar bunları bir şekilde halledebilirseniz bunlar iyi net getirir. Bir de karmaşık sayılar, her sene kesin çıkıyor.

5 net çok düşük, neredeyse hiç konu bilmediğiniz anlamına gelir. Sırasıyla konulara çalışmanız lazım, başka özel olarak ne yapılabilir bilmiyorum. 12. sınıf olmadığınızı umuyorum çünkü Mart ayının yarısı için bu netler oldukça düşük gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı