AYT matematik soru bankası önerisi

Sylesws

Hectopat
Yer
Türkiye
Merhaba, 12. sınıf öğrencisiyim bu sene YKS'ye gireceğim. Liseden bu güne kadar hep matematikten kaldım 1 kere bile çalışmadım. Bu sene başladım çalışmaya, elimde Paraf Yayınları 10 Günde Temel Atma, Çap Yayınları Problemler ve Üç Dört Teş TYT Matematik Soru Bankası var. AYT için de bir kitap almak istiyorum. Kolay seviyede bir soru bankası önerebilir misiniz?

Ayrıca TYT denemelerinde netlerim şu an 50 civarlarında. Denemelerde birkaç tane matematik çözebiliyorum. Hedefim eşit ağırlık 240 bine girmek bu netlere biraz matematik de eklesem sizce yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci derece denklemlere asılın, konu elemesi yapabilirsiniz ileriki süreçlerde. Okulda anlatılacağı için türev ve integral'e iyi çalışın kitap için başlangıç için mikroorjinal yayınlarının mikro öğretici föyler serisi güzel diyorlar. Ardından 345, Bilgi Sarmal ve 3D olarak adım arttırırsınız.

Merhaba, 12. sınıf öğrencisiyim bu sene YKS'ye gireceğim. Liseden bu güne kadar hep matematikten kaldım 1 kere bile çalışmadım. Bu sene başladım çalışmaya, elimde paraf yayınları 10 günde temel atma, çap yayınları problemler ve üç dört teş TYT matematik soru bankası var. AYT için de bir kitap almak istiyorum. Kolay seviyede bir soru bankası önerebilir misiniz?

Ayrıca TYT denemelerinde netlerim şu an 50 civarlarında. Denemelerde birkaç tane matematik çözebiliyorum. Hedefim eşit ağırlık 240 bine girmek bu netlere biraz matematik de eklesem sizce yapabilir miyim?

Arkadaşın önerdiği gibi mikroorjinal ile başlayabilirsiniz veya matematiğin ilacı AYT ardından 345 ondan sonra da 3D yaparsınız.

Önerileriniz için teşekkür ederim. Başka araştırmalarımla da dün matematiğin ilacı ve çap fonksiyon fasikülü aldım. İlk başta Youtube'dan konu anlatımlarını izleyerek ilerliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı