Sayısal AYT Matematik soru çözüm sırası nasıl olmalı?

dbs0005

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, AYT adına önemli bir soru sormak istiyorum. Şimdi benim matematik kısmı için elimde olan kaynaklar, 3D VDD ve 345 soru bankası. Limit çalışmaya başlayacağım ve hem limit hem de devamı adına fasikül almayı planlıyorum. Kaynak önerisinden ziyade, kaynak olarak zaten ya Apotemi ya Orijinal alacağım, bu fasikülü bu kaynaklara yedirmek mi mantıklı yoksa bu kaynaklardan sonra mı çözmek mantıklı? Bu iki kaynaktan sonra (VDD ve 345) çünkü 3D soru bankası ve Eyüp B. Üzerinden gitmeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
Ben her konudan fasikül çözüp sonra kaynaktan tarıyorum ama her zaman doğru bir yaklaşım değil benim konular bitti pkob trigo limit türev integral fonksiyon fasikülü aldım integral hariç hepsini çözdüm pkobu da biraz çözdükten sonra zaman kaybı olduğunu düşündüm Pkob için acil fonksiyon için barış geri kalan için Apotemi aldım ve Apotemi integral garip şekilde inanılmaz zorladı çok zorlamasaydı çözerdim onun yerine orijinal soru bankasını tarıyorum şu anda. Fasikül konusunda tecrübeli biri olarak söyleyebilirim ki eğer gerçekten ihtiyacın varsa ve o konunun diğer konular ile bağlantısı varsa çöz yoksa zaman kaybı ayrıca piyasadaki bazı fasiküller inanılmaz zor seviyene göre almaya dikkat et. Çözebileceğin seviyedeyse önce fasikülü çöz veya soru bankası ile yedir. Ama bence kesinlikle sonra çözme

Çok sağ ol dostum tavsiyen için, değerlendireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…