AYT matematik tekrarı nasıl yapılır?

kraliyetuyesi

Picopat
Aynı anda 345, orijinal ve Eyüp b. AYT mat soru bankasından götürüyorum. Fakat başka konuya geçince unutmamak için nasıl tekrar yapmalıyım? Ergi vs. alsam şimdiden çok mu ağır kaçar?

Aynı anda 345, orijinal ve Eyüp b. AYT mat soru bankasından götürüyorum. Fakat başka konuya geçince unutmamak için nasıl tekrar yapmalıyım? Ergi vs. alsam şimdiden çok mu ağır kaçar?

YouTube'dan ful tekrar kampları götürebilirsin mert haca ve eyüpbnin tekrar serisi vardı onları izle bence

Çıktısını alabilirsen kendin hocadan önce denersin daha verimli olur

Ayt matematik için tekrara genel olarak pek ihtiyaç kalmıyo çünkü bütün konular bağlantılı. Bazı tekrar isteyen var tabi ki mesela çift dereceli katsayılar toplamı veya iç içe fonksiyonun türevi gibi. Böyle yerleri bir A4e not alıp tekrar edebilirsiniz.

Ayrıca 3 kitaptan eşlik etmek pek mantıklı değil ikiye düşürebilir. Kendim de uyguladığım önce 345 sonra Eyüp B gelişiyorum, birkaç konu sonra orijinal mavi en son da Eyüp B bir soru-yorum şeklinde tekrarınızı da yapardınız.

Hocam 345 yetersiz kalıyor gibi hissediyorum. Çünkü konuyu dinledikten sonra testlerini çözmek çok kısa süremi alıyor. Konuyla birlikte 345 ve orijinali çözüyorum. Beceri temellilerden sonra da Eyüp b. Gelişiyorumlarını çözüyorum. Fakat bundan 1-2 ay sonra konuları unutur muyum diye bir şüphe var içimde.

Dediğim gibi bütün konular iç içe olduğu için genel olarak unutmuyorsunuz. Unutulan yerler daha çok kökler farkı, diziler toplamı, trigonometri çözüm kümesi gibi kıl yerler oluyor.

Orijinali de o yüzden çözmeyin diyorum. 345 ve Eyüp Bden trigonometri bitince orijinale ve bir soru-yorumlara polinomdan başlarsınız. Konular bitince de 3d ve Barışla son noktayı koyarsınız.

Sağ olun hocam. 3D ve barış yerine ergi çözmeyi düşünüyorum. 3D'nin soru bakımından vddden daha kötü olduğunu birçok yerde duydum. Barışın da çok kasıntı olduğunu duydum. Belki vaktim kalırsa barışa göz gezdiririm. Bir de Eyüp b. Nin programına göre gittiğim için 1 haftada 1 konu bitiriyorum. Çok hızlı bitirmek de istemiyorum unutmamak için. Tek kaynakla gidince bu sefer çok fazla boş vaktim kalıyor.

Sağ olun hocam. 3D ve barış yerine ergi çözmeyi düşünüyorum. 3D'nin soru bakımından vddden daha kötü olduğunu birçok yerde duydum. Barışın da çok kasıntı olduğunu duydum.
Bu konuda haklısınız sadece 3D soru bankası kalitelidir. Fakat ergi mi 3d mi bence de ergi.
Bir de Eyüp b. Nin programına göre gittiğim için 1 haftada 1 konu bitiriyorum. Çok hızlı bitirmek de istemiyorum unutmamak için. Tek kaynakla gidince bu sefer çok fazla boş vaktim kalıyor.
Anladım hocam, iyi çalışmalar.

Hocam sizin yerinizde olsam zaten belli ki iyi götürüyorsunuz tekrar açısından Eyüp bnin 1soru-yorum oynatma listesini, şükrü akkoyun ve aranıp bulunamayan matematik soruları gibi kanallardan tekrar yapardım tavisye ederim.
Şimdiden başarılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…