AYT matematik ve fen için garanti konular nelerdir?

Her sorunun standart sapması olduğu için. Öğrenciler LTİ gibi konulara ön yargı ile yaklaştığı için o soruların getirisi fazla. Bir şeyi direttiğim yok.

Her sorunun standart sapması olduğu için. Öğrenciler LTİ gibi konulara ön yargı ile yaklaştığı için o soruların getirisi fazla. Bir şeyi direttiğim yok.
Getirisi fazla olsa ne olur sıfırdan başlayıp da bu 3 konudan ne kadar soru çözeceksin de sınavda yapacak düzeye geleceksin? Bu dediğiniz 3-4 ay kala LTİ eleyen veya baştan hiç çalışmayanlar için geçerli.

Doğru, hak veriyorum. LTİ uzun uğraşlar gerektiren bir konu, konuyu açan arkadaş aşırı iyi bir sıralama isterse pek vakit kalmadı denebilir.

Doğru, hak veriyorum. LTİ uzun uğraşlar gerektiren bir konu, konuyu açan arkadaş aşırı iyi bir sıralama isterse pek vakit kalmadı denebilir.
Adama sormadık ama büyük ihtimalle yüksek hedefi yok, hedefi yüksek olan biri bu aya gelip te hangi konular garanti çıkar, hangi konuları elemeliyim diye sormaz.

İfadeler: esq
4-5 yapıp 600-700k yapılacaksa hiç girilmesin sınava bence. İlk 5 soru, Fonksiyon, Logaritma, Dizi.
abiler sakin hedefim 600 700k değil zaten bazı konular çerez oluyo garanti 1 soru oluyo o konuları tekrar edip en azından garanti ve çerez konulardan soru kaçırmak istemiyorum o yüzden sordum matematikte çok geride değilim limit türev integralde çok sıkıntım yok.
tartışmaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…