Berlin. Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 183 Makaleler 1 Çözümler 1 17 Aralık 2024 #1 Dostlar merhaba, iş yoğunluğumdan dolayı örgün üniversite okuyamıyorum. Açıktan eşit ağırlık bir bölümü okumaya karar verdim lakin AYT matematikte sıfırım, hiç bilgim yok. Sözelim çok iyi. Matematik yapmadan eşit ağırlık puanım hesaplanır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2024
Dostlar merhaba, iş yoğunluğumdan dolayı örgün üniversite okuyamıyorum. Açıktan eşit ağırlık bir bölümü okumaya karar verdim lakin AYT matematikte sıfırım, hiç bilgim yok. Sözelim çok iyi. Matematik yapmadan eşit ağırlık puanım hesaplanır mı?
Oguzkaan1 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #2 Hesaplanır hocam. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Berlin. Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 183 Makaleler 1 Çözümler 1 19 Aralık 2024 #3 Oguzkaan1 dedi: Hesaplanır hocam. Genişletmek için tıkla... İnşallah bakalım şu lisansı tuttursak yeter Artı 0 Eksi
Oguzkaan1 dedi: Hesaplanır hocam. Genişletmek için tıkla... İnşallah bakalım şu lisansı tuttursak yeter