AYT matematikte 1 ayda ilk 10 soru fullenir mi?

SraggzL

Hectopat
AYT matematiğin ilk 10 sorusu fullenir mi? 2-3 öğrenmem gereken konu var geri kalan ilk 10 soru konularını biliyorum derece. Yaklaşık 34 günlük bir süreç kaldı ve bu süreçte 10-12 saat ders çalışıyorum. Minimum kaç net yapabilirim ya da fulleyebilir miyim?

AYT matematiğin ilk 10 sorusu fullenir mi? 2-3 öğrenmem gereken konu var geri kalan ilk 10 soru konularını biliyorum derece. Yaklaşık 34 günlük bir süreç kaldı ve bu süreçte 10-12 saat ders çalışıyorum. Minimum kaç net yapabilirim ya da fulleyebilir miyim?

7-8 soru TYT'nin zorlanmış hali soruluyor TYT iyi ise neden olmasın birkaç AYT konusu ile 10 net yapılır.

YouTube'da anıl hoca ilk 10 soru denemelerini çözdüğümden beridir en hard denemede dahi ilk 10 soruyu kaçırmıyorum. Şiddetle tavsiyemdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı