Okan309 Decapat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar EA üzerinden sınava gireceğim fakat matematik de kendime pek güvenmiyorum eğer ki 1 net çıkmazsa puan hesaplanır mı?
Arkadaşlar EA üzerinden sınava gireceğim fakat matematik de kendime pek güvenmiyorum eğer ki 1 net çıkmazsa puan hesaplanır mı?
mordecai008 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 1.501 21 Haziran 2025 #2 Okan309 dedi: Arkadaşlar EA üzerinden sınava gireceğim fakat matematik de kendime pek güvenmiyorum eğer ki 1 net çıkmazsa puan hesaplanır mı? Genişletmek için tıkla... 1 net yapmayıp nasıl ea üzerinden gireceksiniz?
Okan309 dedi: Arkadaşlar EA üzerinden sınava gireceğim fakat matematik de kendime pek güvenmiyorum eğer ki 1 net çıkmazsa puan hesaplanır mı? Genişletmek için tıkla... 1 net yapmayıp nasıl ea üzerinden gireceksiniz?
Arnyek Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 487 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #4 mordecai008 dedi: 1 net yapmayıp nasıl ea üzerinden gireceksiniz? Genişletmek için tıkla... Sözel alanından gireceğini anlatmak istemiş büyük ihtimal.
mordecai008 dedi: 1 net yapmayıp nasıl ea üzerinden gireceksiniz? Genişletmek için tıkla... Sözel alanından gireceğini anlatmak istemiş büyük ihtimal.
pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.024 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #5 Okan309 dedi: Arkadaşlar EA üzerinden sınava gireceğim fakat matematik de kendime pek güvenmiyorum eğer ki 1 net çıkmazsa puan hesaplanır mı? Genişletmek için tıkla... Hesaplanır edebiyat ve sos1 çözeceğin için sıkıntı olmaz.
Okan309 dedi: Arkadaşlar EA üzerinden sınava gireceğim fakat matematik de kendime pek güvenmiyorum eğer ki 1 net çıkmazsa puan hesaplanır mı? Genişletmek için tıkla... Hesaplanır edebiyat ve sos1 çözeceğin için sıkıntı olmaz.