Noxcuk Hectopat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 327 Çözümler 1 Yer Sakarya/Sapanca Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #11 fenomenale dedi: Sıfırdan başladım. AYT'ye kasım'da geçeceğim, yani 7 ay kala. AYT Matematikte 20 net fazlasıyla yetiyor istediğim yer için. Yapmak zor mu? Aynı zamanda TYT'de de 20-25 arası istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bence zor, düzenli bir çalışma disiplini istiyor. Çantada keklik değil yani.
fenomenale dedi: Sıfırdan başladım. AYT'ye kasım'da geçeceğim, yani 7 ay kala. AYT Matematikte 20 net fazlasıyla yetiyor istediğim yer için. Yapmak zor mu? Aynı zamanda TYT'de de 20-25 arası istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bence zor, düzenli bir çalışma disiplini istiyor. Çantada keklik değil yani.
fenomenale Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 2.870 Çözümler 9 Yer Red Bull Ring 19 Temmuz 2024 #12 Noxcuk dedi: Bence zor, düzenli bir çalışma disiplini istiyor. Çantada keklik değil yani. Genişletmek için tıkla... Sabah saat 9'dan öğlen 5'e kadar çalışma planım var. Yetmez mi?
Noxcuk dedi: Bence zor, düzenli bir çalışma disiplini istiyor. Çantada keklik değil yani. Genişletmek için tıkla... Sabah saat 9'dan öğlen 5'e kadar çalışma planım var. Yetmez mi?
Noxcuk Hectopat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 327 Çözümler 1 Yer Sakarya/Sapanca Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #13 fenomenale dedi: Sabah saat 9'dan öğlen 5'e kadar çalışma planım var. Yetmez mi? Genişletmek için tıkla... Yeter hocam, öyle devam ederseniz 20 AYT mat netinin üstüne de çıkabilirsiniz.
fenomenale dedi: Sabah saat 9'dan öğlen 5'e kadar çalışma planım var. Yetmez mi? Genişletmek için tıkla... Yeter hocam, öyle devam ederseniz 20 AYT mat netinin üstüne de çıkabilirsiniz.
fenomenale Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 2.870 Çözümler 9 Yer Red Bull Ring 20 Temmuz 2024 #14 Noxcuk dedi: Yeter hocam, öyle devam ederseniz 20 AYT mat netinin üstüne de çıkabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şimdi okuyunca fark ettim hocam, yanlış yazmışım. Öğlen 5'e kadar değil öğlen 3 olacaktı. Sabah 9'dan öğlen 3'e kadar.
Noxcuk dedi: Yeter hocam, öyle devam ederseniz 20 AYT mat netinin üstüne de çıkabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şimdi okuyunca fark ettim hocam, yanlış yazmışım. Öğlen 5'e kadar değil öğlen 3 olacaktı. Sabah 9'dan öğlen 3'e kadar.
Salih Gürbüz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 3.022 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #15 fenomenale dedi: Şimdi okuyunca fark ettim hocam, yanlış yazmışım. Öğlen 5'e kadar değil öğlen 3 olacaktı. Sabah 9'dan öğlen 3'e kadar. Genişletmek için tıkla... Çok çalışın hocam 6 ay falan kaldı zaten zorlayın kendinizi biraz halledin bu yıl. Kolay olmasa da çok da zor değil 0'dan 20'ye çıkmak.
fenomenale dedi: Şimdi okuyunca fark ettim hocam, yanlış yazmışım. Öğlen 5'e kadar değil öğlen 3 olacaktı. Sabah 9'dan öğlen 3'e kadar. Genişletmek için tıkla... Çok çalışın hocam 6 ay falan kaldı zaten zorlayın kendinizi biraz halledin bu yıl. Kolay olmasa da çok da zor değil 0'dan 20'ye çıkmak.