AYT Matematikte hangi konularda en kolay net yapılır?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar arkadaşlar AYT 10-15 nete ihtiyacım var, AYT 10 sorusu üzerine zaten çalışıyorum. Soru çözüyorum analiz vs. branş kitabım var, bıyıklı matın ama ben AYT Mat'da en kolay hangı konudan net alabılırım? Bagımsız konu olursa sevinirim mesela karmaşık sayılar vs. bu tarz konular var mı?

Bende daha AYT mat konularını bitirmiş değilim fakat tecrübe edindiğim üzere logaritma diziler AYT matematiğin en kolay net getiren konuları ve bağımsız konular. Kesinlikle logaritma ve diziler çalış.

Bende daha AYT mat konularını bitirmiş değilim fakat tecrübe edindiğim üzere logaritma diziler AYT matematiğin en kolay net getiren konuları ve bağımsız konular. Kesinlikle logaritma ve diziler çalış.
Hocam fonksıyonu bıtırdım ama anlamadım soru çözemiyorum trigo 1 bitti ve ben şuan sadece ayt ilk 10 sorusu çalışmaya karar verdim çünkü 10-15 net bana yeter dediğim gibi o ilk 10 soru üzerine yağunlaşıcam ayrıca logaritma diziler ve karmaşık sayılar çalışsam yeterlimidir?

AYT ilk 10 soru ve logaritma diziler çalıştığınızda 10 - 15 net aralığı için çalıştığınız bu tüm konulardan çıkan soruları doğru yapmanız gerekiyor ki ÖSYM bir konudan zorlayıp diğerinden çok kolay sorabiliyor, yani logaritmadan zor bir soru sorduğu senaryoda tökezleyebilirsiniz. Benim de 20 25 net hedefim var önümüzde az olarak gözüksede gerçekten çok süre var 1 ayda çok şey değişir bence fonksiyonların üzerine gidin ve en azından 3 - 4 soru çıkan bir iki konu daha çalışmaya odaklanın.

tamamdır. kümeler mantık zaten biliyorum ayt de belki çıkabılır mantık sanmıyorum ama

Tamamdır. Kümeler mantık zaten biliyorum AYT de belki çıkabılır mantık sanmıyorum ama

Mantıktan sadece 2020 sınavında çıkmadı siz çalışmalarınızı eksik etmeyin garanti bir net mantıktan geliyor.

log dizi ve temel kavramlardan çıkan sorular ayrıca fonksiyon biliyorsan limitten de çok kolay net gelir. Bir tane binom sorusu çıkıyor o yapılır bir de olasılık küme çıkıyor o da yapılabilir konuda iyiysen

Bakıcam hocam ona göre konuya yazarım zaten tyt ilk 12 konum tamam pratik lazım ayt için de aynı keza bakalım biraz yoğunlaşayım

limit de bagımsız mı ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…