Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #11 Bilgici1 dedi: hocam ben suan fonksıyonlarda çok zorlanıyorum ya çok sıkıyor salsam mı? Genişletmek için tıkla... Fonksiyonsuz çok zor. Adam akıllı fonksiyon ve çarpanlara ayırma biliyorsan 20 nete kadar zorlarsın.
Bilgici1 dedi: hocam ben suan fonksıyonlarda çok zorlanıyorum ya çok sıkıyor salsam mı? Genişletmek için tıkla... Fonksiyonsuz çok zor. Adam akıllı fonksiyon ve çarpanlara ayırma biliyorsan 20 nete kadar zorlarsın.
hymeria Decipat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 728 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #12 Bilgici1 dedi: Hocam ben şu an fonksıyonlarda çok zorlanıyorum ya çok sıkıyor salsam mı? Genişletmek için tıkla... AYT Matematiğin hatta genel olarak tüm matematiğin temelidir fonksiyonlar. Yapmazsanız sınav anında ve sonrasında çok zorlanırsınız, şu an biraz zorlayın ileride rahat edin.
Bilgici1 dedi: Hocam ben şu an fonksıyonlarda çok zorlanıyorum ya çok sıkıyor salsam mı? Genişletmek için tıkla... AYT Matematiğin hatta genel olarak tüm matematiğin temelidir fonksiyonlar. Yapmazsanız sınav anında ve sonrasında çok zorlanırsınız, şu an biraz zorlayın ileride rahat edin.