AYT matematikte kaynaklar hangi sırayla çözülmeli?

semihşahin

Decapat
Daha fazla  
Elimde AYT matematik kaynağı adına mikroorjinal soru bankası, 345 soru bankası, orijinal soru bankası ve bütün AYT mat konularının orijinal fasikülleri var. Bunları hangi sırayla çözmeliyim? Kolaydan zora olarak çözmek istiyorsam.

Mikro orijinal -> 345 -> Orijinal(mavi-pembe testler)

sıralama böyledir, orijinale geçtiğinde sarı testleri çözmeni önermem zaman kaybedersin. Fasikülleri listeye almadım çünkü çözmedim seviyesini bilmiyorum.

Mikroorijinal ile 345'in kolay orta testleri konuyu anlamak için çözülebilir geri kalan testleri de konuyu geliştirmek için çözersin. Her konuda fasikül çözmene gerek yok anlamadığın konularda çöz.

Mikroorijinal ile 345'in kolay orta testleri konuyu anlamak için çözülebilir geri kalan testleri de konuyu geliştirmek için çözersin. Her konuda fasikül çözmene gerek yok anlamadığın konularda çöz.
Hocam haklı özellikle trigo-lti yeterli olacaktır.

Bir konuyu anlamadığımız zaman mı fasikül çözülmeli yani?

LTİ ve Trigo dışındaki konularda sana verdiğim sıralamaya uy, en sona da orijinal fasiküllerinin zor sorularını çöz. LTİ ve Trigoda ise sıfırdan çöz.

Evet ilk olarak fasiküllerin kolay orta kısımlarını çöz. İnceleme videosuna baktım içinde kırmızı testler var. Kırmızı testleri de kitabı bitirince baştan alarak çöz eğer zor gelirse 345ten sonra da çözebilirsin.

@T Bag lti ve trigoda ilk kaynak olarak mı fasikül çözmeliyim peki?
Fasikül çöz dememizin nedeni sen diyelim logaritma anlamadın YouTube'dan hocadan dinledin ama çözemiyorsun elinde olan testleri çözdün ama denemde yanlışın çok geldi konuyu anlamadığını hissediyorsun O zaman sadece logaritma sorularının olduğu fasikül çözersin anca öyle pekişir. Tabi direk zor bir fasikülden başlama genellikle 1-2. fasiküller kolay olur çözmesi rahattır son fasikülleri de istersen sınava birkaç hafta kala çerez niyetine çözersin. Hepsini çözmene gerek yok tamam anladım seviyesine gelince geri kalanları sınava 1 hafta kala çözsen de olur ya da çözme. Zaten bu diğer dersler için de yapılır. Ama anladığın konuların fasiküllerini de zorla çözmeye kalkma gerek yok zaman kaybı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…