h4rnNN
Decapat
Daha fazla
Selamlar. YKS2025 öğrencisiyim ve AYT matematik netlerim 10 üstünü görmüyor. Eşit ağırlık olduğum için FKB'ye kafa yormadan kalan süreç içerisinde AYT mat a baştan başlamaya karar verdim. 3D vdd aldım Eyüp b izleyerek ilerlemek istiyorum. Polinomların temelini bitirdim bütün konularda temel bilgilere sahibim sadece hızlı bir tekrar ve temel atma açısından bu kitaptan ilerliyorum ve elemek istediğim konular var.
Örneğin trigo integral gibi, polinomda bölme de bunlardan biri. Pek işime yarayacağını düşünmediğim çıkarsa da zor geleceğini düşündüğüm bir konu. Sizce hangi konuları yavaştan elemeliyim? Aynı zamanda diğer derslere de çalıştığım için bütün günümü AYT matematiğe ayıramam. Fikirleriniz çok önemli.
Örneğin trigo integral gibi, polinomda bölme de bunlardan biri. Pek işime yarayacağını düşünmediğim çıkarsa da zor geleceğini düşündüğüm bir konu. Sizce hangi konuları yavaştan elemeliyim? Aynı zamanda diğer derslere de çalıştığım için bütün günümü AYT matematiğe ayıramam. Fikirleriniz çok önemli.
Son düzenleyen: Moderatör: