mertrocky Decapat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #1 12.sinifim. 11.sinif birinci dönemde eksiklerim var. TYT'den de özel ders alıyorum. Fakat bazı hocalarım tek TYT çalışma dediler. Peki ben AYT mi başlayayım yoksa eksiklerimi mi kapatayım?
12.sinifim. 11.sinif birinci dönemde eksiklerim var. TYT'den de özel ders alıyorum. Fakat bazı hocalarım tek TYT çalışma dediler. Peki ben AYT mi başlayayım yoksa eksiklerimi mi kapatayım?
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #2 11. sınıf feni halletmek iyi olur. TYT problem ve paragraf dışında pek bir şey yok zaten.
mertrocky Decapat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #3 Pluxy01 dedi: 11. sınıf feni halletmek iyi olur. TYT problem ve paragraf dışında pek bir şey yok zaten. Genişletmek için tıkla... Sayisaldan eşit ağırlığa geçtim coğrafyam, edebiyatım yok.
Pluxy01 dedi: 11. sınıf feni halletmek iyi olur. TYT problem ve paragraf dışında pek bir şey yok zaten. Genişletmek için tıkla... Sayisaldan eşit ağırlığa geçtim coğrafyam, edebiyatım yok.
siyahkedi2 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 374 4 Temmuz 2022 #4 Temeli olmayan binaya kat çıkamazsın
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #5 mertrocky dedi: Sayisaldan eşit ağırlığa geçtim coğrafyam, edebiyatım yok. Genişletmek için tıkla... Onlar hakkında bir fikrim yok. O halde ben olsam önceliği TYT'ye verirdim çünkü sıkı çalışmayla kısa sürede hallolabilir gibi sözel dersler.
mertrocky dedi: Sayisaldan eşit ağırlığa geçtim coğrafyam, edebiyatım yok. Genişletmek için tıkla... Onlar hakkında bir fikrim yok. O halde ben olsam önceliği TYT'ye verirdim çünkü sıkı çalışmayla kısa sürede hallolabilir gibi sözel dersler.
Teeknolog Picopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #6 AYT matematik e önceliği ver. 30 ayt mat yapsan eşit te ilk 20 30 bin in içindesin zaten. Nedeni ise genellikle eşit ağırlık seçenlerin matematik yapamaması.
AYT matematik e önceliği ver. 30 ayt mat yapsan eşit te ilk 20 30 bin in içindesin zaten. Nedeni ise genellikle eşit ağırlık seçenlerin matematik yapamaması.