AYT nasıl 70-75 nete çıkar?

cwrensuney

Picopat
Merhaba. TYT - AYT birlikte başladım geç başladığım için, TYT bitti 40,45 günde, AYT ise belli başlı konular kaldı. Hepsi bitti neredeyse son kısımlar hariç fakat deneme olduğumda TYT 100-110 aralığında geliyor fakat AYT: 60-70 aralığında oynuyor ve fazla eksiğim yok. 70 üstüne nasıl cikarabilirim şubat ayı bitmeden AYT adına?

Hocam Tyt 40-45 Günde nasıl bitirmeyi başardığınızı anlatır mısınız harika bir süre.

Hocam TYT 40-45 günde nasıl bitirmeyi başardığınızı anlatır mısınız harika bir süre.

İdeal bir süre bence çünkü bayağı zorladım kendimi çalışırken+14 saatlere kadar gördüğüm oluyordu gece 2 gibi kalkıp başlıyordum neyi merak ettiğinizi belirtirseniz yardımcı olmaya calisirim.

Alakalı değil ama sen 45 günde nasıl TYT 100 net yaptın?

Türkçe çok düşüktü ve matematik çok eksiğim vardı ikisini kamp şeklinde hızlıca bitirdim soru bankasiyla beraber, TYT fen içinde foy videoları vardı her ders için 15 20 adet onları bitirdim ve foyun içindeki kavrama sorularını çözdüm fen için soru bankası kullanmadım sadece foy içi soruları çözdüm hızlı arttı yani çok sıfır değildim unutmuştum sadece hızlıca üstünden geçince arttı.

45 gün çalışmayla 100 TYT yapılsaydı ilk 100'e 1000 kisi falan girerdi atmasyon şeylere aldanmayın.

Temelim sıfır değildi eskiden kalma birikimim vardı OBP puanimda yüksek yani okul sınavlarına çalışan biriydim unuttuklarım vardı 45 gün diye bakmayacaksın ve o 45 günde günlük 12-14 saat aralıklarla çalıştım her 45 gün çalışan 100 net yapacak diye bir şey yok kapasitene ve geçmişine bağlı a kişisi çalışır 45 gün+70 yapar b kişisi çalışır 50 yapar ve önceden birikimi olup unutan tekrar geçer+100 yapar kişinin kendinde biter a kişisi gidip 65 OBP ile hiç bilgin yok ise yapamazsın ve her 45 gün çalışan 100 net yapacak diye bir kural yok o tür genelleme yapman saçma olmuş ( eğer AYT adına tavsiyen varsa yazabilirsin şöyle şöyle yap +70 üstüne çıkarsın diye tavsiyen varsa yazabilirsin tavsiyelere açığım)

Son düzenleme:
Temelim sıfır değildi eskiden kalma birikimim vardı OBP puanimda yüksek yani okul sınavlarına çalışan biriydim unuttuklarım vardı 45 gün diye bakmayacaksın ve o 45 günde günlük 12-14 saat aralıklarla çalıştım her 45 gün çalışan 100 net yapacak diye bir şey yok kapasitene ve geçmişine bağlı a kişisi çalışır 45 gün+70 yapar b kişisi çalışır 50 yapar ve önceden birikimi olup unutan tekrar geçer+100 yapar kişinin kendinde biter a kişisi gidip 65 OBP ile hiç bilgin yok ise yapamazsın ve her 45 gün çalışan 100 net yapacak diye bir kural yok o tür genelleme yapman saçma olmuş ( eğer AYT adına tavsiyen varsa yazabilirsin şöyle şöyle yap +70 üstüne çıkarsın diye tavsiyen varsa yazabilirsin tavsiyelere açığım)
Bir şey demek istemiyordum fakat gönlüm el vermedi.
45 günde, 120 soruluk TYT'de 100 - 110 net, 80 soruluk AYT'de 60 - 70 aralığına geldiniz öyle mi? Çok güzelmiş. Kim inanıyor bunlara?
Başladığınızda yazıyordunuz, "netlerim 45 TYT 20 AYT" diye. Sıfır olmayan birinin TYT'de 45 net çıkartması imkansıza yakın. Bu seviyelerden 45 günde derece yapacak netlere geldiğinizi söylüyorsunuz.
Bunun yanında sadece TYT'de değil, AYT'de de 60 - 70 net aralığında olduğunuzu iddia ediyorsunuz.
Açıkçası komiğime gitti, daha 15 gün önce başka konuda, konuları bitirdiğinizi, 80 net bandında olduğunuzu ve sadece deneme ile ilerlediğinizi söylüyordunuz. 15 günde 20'den fazla net artışı ha? Müthişmiş!

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı