AYT netlerim ne kadar yükselir?

Ömer DUMAN28

Hectopat
Hayırlı akşamlar. TYT netlerim 45'i buldu. AYT'de hedefim 38. Ocak'ta AYT'ye başlasam hazirana kadar 38'i bulabilir miyim?

Size bağlı. Bulabilirsiniz de bulamayabilirsiniz de. Çalışmanıza ve yeteneklerinize bağlı. Bazı insanlar çok daha yatkındır, daha az çalışıp fazla net yapar. Bazıları ise yatkın değildir, yapması için çok vakit harcaması gerekir. Okulunuzda mutlaka bir rehberlik öğretmeni olacaktır. Onunla beraber ders programı oluşturmaya çalışın. Kendiniz de yapabilirsiniz, konularda sırayla gidin. AYT yapabilmek için TYT'nizin iyi olması lazım. TYT'de kullandığınız her şeyi AYT'de kullanacaksınız. Köklü ifadeler, üslü sayılar(MF veya Sayısal için konuşuyorum.) gibi temel konuları iyi bilmeniz lazım.

Çalışma şekline bağlı. Hangi bölümden sınava gireceksin? Bir de son durum nedir, neler yaptın?

55 net yaptım son denemem de nisana kadar 75 olması lazım durumum bu Ocak'ta da AYT'ye başlıyorum.

55 guzel bir net, tabi hedefine bagli. Esit agirlik misin ?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Ömer DUMAN28, kolay gelsin. Başarılar dilerim, matematiğe gereken önemi göstermeyi unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…