Belirsiz İntegral Decipat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.264 Çözümler 6 4 Mart 2021 #1 Orta ve zor arası bir parabol kaynağı arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 4 Mart 2021 #2 Varsa 3D veya Limit kitaplarına bak, onlar zor oluyor genelde.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.600 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul 4 Mart 2021 #3 Çap yayınları parabol fasikülü.
Belirsiz İntegral Decipat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.264 Çözümler 6 4 Mart 2021 #4 Blacksidemre dedi: Çap yayınları parabol fasikülü. Genişletmek için tıkla... Çap'ın problemlerini çözdüm, pek beğenmedim. Umarım parabolü öyle değildir.
Blacksidemre dedi: Çap yayınları parabol fasikülü. Genişletmek için tıkla... Çap'ın problemlerini çözdüm, pek beğenmedim. Umarım parabolü öyle değildir.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.600 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul 4 Mart 2021 #5 Apsis dedi: Çap'ın problemlerini çözdüm, pek beğenmedim. Umarım parabolü öyle değildir. Genişletmek için tıkla... Fizik fasikülleri ile üçgenlerini beğenmiştim. Ama yine de alternatif isterseniz, Acil parabol fasikülüne de bakabilirsiniz.
Apsis dedi: Çap'ın problemlerini çözdüm, pek beğenmedim. Umarım parabolü öyle değildir. Genişletmek için tıkla... Fizik fasikülleri ile üçgenlerini beğenmiştim. Ama yine de alternatif isterseniz, Acil parabol fasikülüne de bakabilirsiniz.
tek_goz_olaf1 Decapat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #6 Çap yayınları özellikle ayt kısmında çok iyidir. Problem kısmına gelirsek maalesef denemeler dışında çok az kaynak ÖSYM tarzı soru yayınlıyor
Çap yayınları özellikle ayt kısmında çok iyidir. Problem kısmına gelirsek maalesef denemeler dışında çok az kaynak ÖSYM tarzı soru yayınlıyor
keskepatatesolsam Decapat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #7 Acil yayınları geçen sene fasikül çıkartıyordu bir bak derim varsa alınabilecek bir kaynak