AYT sayısal 1 ayda 50 net yapılır mı?

mavui

Femtopat
Daha fazla  
Mezunum yıl boyu birçok sebepten oturu AYT'ye baslayamadım maalesef. AYT matta 25 nete, fende 25 nete ihtiyacım var. Temelim gecen seneden bazı konularda var birkaç konuyu da eledım AYT fen bazında ama AYT matta geometrısız nasıl halledeceğim bilemiyorum.

İmkansız diyorum.
Yani ben de öyle diyecektim ama her şeyi mümkün gören tayfa linçler diye söyleyemedim. 11. sınıfta da çalıştım 12'de de çalıştım sınava 1 ay var ve en baba 47 gördüm. Tabii girdiğimiz denemeler çok kasıntı ve zor oluyor bu yüzden sınavda muhtemelen 50 civarında görürüm.

Anladım elimden geleni yapacağım başarabilirim belki.

Anladım elimden geleni yapacağım başarabilirim belki.
Hocam AYT'ye başlayamadım derken hiç konuları bile öğrenmeye başlamadıysanız bence kendinizi böyle bir stresin ve zorluğun içine atmayın. 2026'da girer parçalarsınız. 13 ayınız var.

Hocam AYT'ye başlayamadım derken hiç konuları bile öğrenmeye başlamadıysanız bence kendinizi böyle bir stresin ve zorluğun içine atmayın. 2026'da girer parçalarsınız. 13 ayınız var.

Olsun şimdiden halledebildiği kadar halletsin ama zaten sıfırsa 50 net imkansız yani 15-20 bile yapsa seneye için bir birikimi olmuş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…