AYT sayısal 1 ayda 50 net yapılır mı?

Trigonometri ve analitik için zor hocam. Çok uzun konular ve çok değişik soru tipleri gelebiliyor. Ümidinizi yitirmeyin ama yine Matematik kısmı YKS 2024 ayarında olacağını düşünüyorum.
trigoda sadece tan=sin/cos ayarında şeyleri öğrenmesinden bahsediyorum 11 analitik de 1 buçuk saatlik konu zaten

İfadeler: esq
Trigoda sadece tan=sin/cos ayarında şeyleri öğrenmesinden bahsediyorum 11 analitik de 1 buçuk saatlik konu zaten

"Sadeleştirme" ve "Birim Çember" öğrenirse 2 soru garanti.

Çarpanlara ayırma ve fonksiyon biliyorsan matematikten 15-16'ya kadar çıkarsın.

Biz ne dersek diyelim sende bitiyor sonuç olarak. Tabloya baktığında çoğu kişiye mantıklı gelmez ama örnekleri de vardır elbet. Kişisel azminiz ve belki de biraz şansla yapabileceğinizi düşünüyorum. ( çok sıkı tutmanız gerek tabii ki) ha mezuna kalırım diyorsanız da zaten her türlü çalışmanız gerekecek o yüzden şimdiden sağlam başlarsanız ciddi fark atarsınız.

Haklısınız çalışıyorum valla ne olacağı belli değil pes etmekten iyidir. Teşekkürler

Şuan kaç net yapabiliyorsunuz hem AYT mattan hem AYT fen den.?

Şu an kaç net yapabiliyorsunuz hem AYT matematikten hem AYT fenden?

Total'de 15-20 arası seyrediyor denemeden denemeye farklılık gosterebılıyor net dağılımı. 50 olmasa da 45 46 bile yetiyor bana aslında

Trigonometri ve analitik için zor hocam. Çok uzun konular ve çok değişik soru tipleri gelebiliyor. Ümidinizi yitirmeyin ama yine Matematik kısmı YKS 2024 ayarında olacağını düşünüyorum.
Matematiğin 2024 derecesinde zor olacağını düşünmüyorum. Şahsen bu sene 2023 gibi orta seviye veya 2023'ün bir tık üstü bir Matematiğin geleceğini ve asıl zorlayacakları kısmın Fen ile sosyal olacağını düşünüyorum AYT kısmında. Çünkü ÖSYM her sene aynı seviyede sınavlar ile karşımıza çıkmıyor ve her sene başka bir branştan öğrencileri vuruyor.

Elimde olmayan sebeplerden dedim ya. İnsanların başından neler geçiyor bilemezsiniz hoş değil söyleminiz. Bende biliyordum çalışamam gerektiğini ki yılın başlarında ve yazın çalışmalarımı da yapıyordum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…