AYT sayısal için kaynak önerisi

Burak İncehasan

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
AYT sayısal için kolay ve orta seviye kaynaklar önerir misiniz?

345 başlangıç için iyidir sonrasında bilgi sarmal alın faydasını olacaktır.
345 neredeyse her ders için var şuan elimde ama fizik kimya gibi derslerde kolay kaynaktan çözünce konu çok çok daha kolay oturuyor.

345 neredeyse her ders için var şuan elimde ama fizik kimya gibi derslerde kolay kaynaktan çözünce konu çok çok daha kolay oturuyor.
Matematik - Endemik (Tek bunu bitirdim 40 net yaptım)
Fizik - Bilgi sarmal
Kimya - Palme
Biyoloji - Palme

5 kitap bitirmene gerek yok bu kaynakları özene özene cozersen yeterli diye düşünüyorum.

Matematik: Bilgi Sarmal, orijinal veya acil.
Kimya: 345, orbital.
Biyoloji: Biyotik, palme.
Fizik: 345, Bilgi Sarmal, 3D.

Sırasıyla çözmenizi tavsiye ettiklerimi yazdım. Fizik için kolay çözmenizi önermem 345 uygundur konuyu oturtup seviyenizi yükseltmek için. Kimya için de temeli oturtmak için 345 uygundur ama daha da kolay olsun derseniz miray çözebilirsiniz.

+Olarak yukarıda arkadaşın Full önerisine disslike atılmış ama Full yayınlarının matematik soru bankaları piyasadaki en kalitelilerden birisidir. Orta-ileriye hitap ettiği için disslike atılmış olabilir belki ama onun dışında çok başarılı bir yayın.

AYT matta acil soru bankası çözülmez. Orijinal de fazla zor kafayı yedirir. Bilgi sarmal da çok basit zaman kaybı. Diğer oneriler guzel ama.

Az önce matematik için aynı anda bilgi sarmal, acil ve orijinali mi gömdünüz?
Orijinali gömmedim hocam bence en kaliteli yayın. Ama dediğim gibi fazla zor bence. Acilin de fasikülleri olmasa AYT mat bitiremezdim ama Soru Bankasını başarılı bulmuyorum. Bilgi sarmal da cok kaliteli bir yayın. Denemeleri ve diger derslerin soru bankaları güzel. Ama Matematik zayıf.

Orijinal 2 kaynak çözdükten sonra çözülmesi gereken bir yayın. Evet zor ama ben bitirdiğimde bana çok şey kattı. Acil'i zaten fasikülleri için yazmıştım ama belirtmeyi unutmuşum benim hatam. Bilgi sarmal için size katılmıyorum çünkü dediğiniz gibi kolay soruları olsa da çok farklı bakış açıları kazandıran kaliteli soruları ağır basıyor. 2. çözdüğüm kaynak Bilgi sarmal'dı ve hakkını vererek çözdüm hiç boş kalmadı kitapta. İyi ki çözdüm dediğim kitaplar arasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…