AYT sayısala çalışmaya nasıl başlanmalı?

395014

Hectopat
Matematiğe dair toplama ve çıkarma harici hiçbir şey bilmiyorum. Çarpma, bölme zorlarsam anca yapabiliyorum. AYT sayısala çalışmak için neredeen başlayıp nasıl yol izlemeliyim?

Matematiğe dair toplama ve çıkarma harici hiçbir şey bilmiyorum. Çarpma, bölme zorlarsam anca yapabiliyorum. AYT sayısala çalışmak için neredeen başlayıp nasıl yol izlemeliyim?
AYT'den biyoloji dışında başlayamazsınız. TYT ile başlayın derim.

O kadar da değil bence hocam. Kampa başladığımda fark ettim düz mantık kullanarak tam sayıları toplayıp çıkarabiliyorum. Ya da en üst noktam o diyebilirim.

9 ayda biter mi peki hocam bu?
Hedef nedir ve güncel tyt netleriniz nasıl?

Hedefiniz bunlarsa hocam maalesef çok zor. Günde 8-9 saat çalışmanız lazım çünkü çarpma bölmede bile sorun yaşıyorsunuz.

Yukarıda yazdım ya zaten. Ayrıca 50 AYT 70TYT ile 100k civarında oluyorsunuz.

Anladım hocam, peki yapabileceğim en objektif sıralama ne gibi duruyor? 300K altına yazılım mühendisliği gelse benim için yeterli.

Anladım hocam, peki yapabileceğim en objektif sıralama ne gibi duruyor? 300K altına yazılım mühendisliği gelse benim için yeterli.
Güncel tyt ve ayt netlerinizi hala paylaşmadınız hocam ama görünüyor ki 0 dan başlıyorsunuz. En realist yaklaşım 200K-350K bandında olur. Bu arada bi sene daha kalmanız mantıklı gözüküyor çünkü kazansanız bile mühendisliği uzun uzun okumanız gerekebilir. Yine de şuan bu sene kazanıcakmış 50-60k yapacakmış gibi günde 7-8-9 saatleri zorlayın.

Çok pardon hocam, TYT netlerim bu şekilde;

AYT'yi komple salladığım için atmama gerek yok diye düşünüyorum. 2 sene boyunca mezuna kalma ihtimalim bile canımı sıkıyor hocam. Bu sene yapabildiğimin en iyisini yapmaya çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…