AYT sayısalda 250 bin sıralama zor mu?

SOLES

Hectopat
Yer
Bursa
Selam, meslek lisesi okuyorum ve hedefim AYT SAY-250bin. TYT amacım yok o yüzden TYT çalışmıyorum, seneye tamamen AYT çalışarak bu sıralamayı elde edebilir miyim?

Sayısal puanınızı TYT de etkiliyor. TYT yapmadan yapamazsınız.

Selam, meslek lisesi okuyorum ve hedefim AYT SAY-250bin. TYT amacım yok o yüzden TYT çalışmıyorum, seneye tamamen AYT çalışarak bu sıralamayı elde edebilir miyim?

TYT olmadan ne yapmayı planlıyorsunuz hocam AYT ile?

AYT için belirli bir TYT altyapısı gerek. Sadece AYT çalışarak olmaz.
Peki Temel matematik bilgim falan var desek. Fen zaten kendi ilgi alanıma giriyor.

TYT olmadan ne yapmayı planlıyorsunuz hocam AYT ile?
Öğretim fakültesi hedefim var hocam.

Hedefimin çok uçuk olmadığını düşünüyorum ve temelim sağlam hocam.

250bin gerçekten cocuk oyuncağı. TYTnizi saglam tutun arada da AYTye göz atın yeter. Cidden cok basit emin olun.
Sağ olan hocam temelim iyi OBP ise 80 civarı gelir, AYT de ciddi manada çalışarak inşallah yapabilirim.

Bunu bilmiyordum. Çok bir önemi varmıdır peki?

Sağ olan hocam temelim iyi OBP ise 80 civarı gelir, AYT de ciddi manada çalışarak inşallah yapabilirim.
Kesinlikle yaparsınız rahat olun. Eger aytye ciddi calisirsaniz ilk 100k da gelir.

Bunu bilmiyordum. Çok bir önemi varmıdır peki?
Tyt yuzde 40 ayt yuzde 60 etki ediyor yksde.

Kesinlikle yaparsınız rahat olun. Eger aytye ciddi calisirsaniz ilk 100k da gelir.

Tyt yuzde 40 ayt yuzde 60 etki ediyor yksde.
Hocam peki son bir soru daha sormak istiyorum ayrı konu açmaya üşendim.

AYT de bütün testleri çözmek zorundamıyım yoksa sadece ihtiyacım olan yeri(sayısal) çözüp geçebiliyor muyum? Bir yerde öyle duymuştum da sormak istedim kusura bakmayın.

Sayısalcıysanız sadece matematik ve fen çözüyorsunuz AYT de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…