AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.331 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 23 Eylül 2023 #11 SOLES dedi: Hocam peki son bir soru daha sormak istiyorum ayrı konu açmaya üşendim. AYT de bütün testleri çözmek zorundamıyım yoksa sadece ihtiyacım olan yeri(sayısal) çözüp geçebiliyor muyum? Bir yerde öyle duymuştum da sormak istedim kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Evet oyle yapiyorsunuz turkce ve sosyali bos birakip Mat , Fen cozuyorsunuz.
SOLES dedi: Hocam peki son bir soru daha sormak istiyorum ayrı konu açmaya üşendim. AYT de bütün testleri çözmek zorundamıyım yoksa sadece ihtiyacım olan yeri(sayısal) çözüp geçebiliyor muyum? Bir yerde öyle duymuştum da sormak istedim kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Evet oyle yapiyorsunuz turkce ve sosyali bos birakip Mat , Fen cozuyorsunuz.
SOLES Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 1.848 Çözümler 2 Yer Bursa 23 Eylül 2023 #12 316874 dedi: Sayısalcıysanız sadece matematik ve fen çözüyorsunuz AYT de. Genişletmek için tıkla... Lisede bir alanım yok ama meslek bölümüm sayısal(bilişim) ve bende sayısal istiyorum bir fark yaratır mı? AliEgemen dedi: Evet oyle yapiyorsunuz turkce ve sosyali bos birakip Mat , Fen cozuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam cevaplar için.
316874 dedi: Sayısalcıysanız sadece matematik ve fen çözüyorsunuz AYT de. Genişletmek için tıkla... Lisede bir alanım yok ama meslek bölümüm sayısal(bilişim) ve bende sayısal istiyorum bir fark yaratır mı? AliEgemen dedi: Evet oyle yapiyorsunuz turkce ve sosyali bos birakip Mat , Fen cozuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam cevaplar için.
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 23 Eylül 2023 #13 SOLES dedi: Lisede bir alanım yok ama meslek bölümüm sayısal(bilişim) ve bende sayısal istiyorum bir fark yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Fark etmez istiyorsanız AYT'nin yarısında "ulan ben sözelci mi olsam acaba" deyip sözel çözebilirsiniz.
SOLES dedi: Lisede bir alanım yok ama meslek bölümüm sayısal(bilişim) ve bende sayısal istiyorum bir fark yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Fark etmez istiyorsanız AYT'nin yarısında "ulan ben sözelci mi olsam acaba" deyip sözel çözebilirsiniz.
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.331 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 23 Eylül 2023 #14 316874 dedi: Fark etmez istiyorsanız AYT'nin yarısında "ulan ben sözelci mi olsam acaba" deyip sözel çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benim bir arkadas sayisali çözüp kalan 30dkda turkce cozmustu oylesine. Esit agirlikta 600. Sayisalda 200. Oldu Cerrahpaşaya gitti
316874 dedi: Fark etmez istiyorsanız AYT'nin yarısında "ulan ben sözelci mi olsam acaba" deyip sözel çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benim bir arkadas sayisali çözüp kalan 30dkda turkce cozmustu oylesine. Esit agirlikta 600. Sayisalda 200. Oldu Cerrahpaşaya gitti
SOLES Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 1.848 Çözümler 2 Yer Bursa 23 Eylül 2023 #15 316874 dedi: Fark etmez istiyorsanız AYT'nin yarısında "ulan ben sözelci mi olsam acaba" deyip sözel çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Güzelmiş. Teşekkürler tekrardan.
316874 dedi: Fark etmez istiyorsanız AYT'nin yarısında "ulan ben sözelci mi olsam acaba" deyip sözel çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Güzelmiş. Teşekkürler tekrardan.