emin43 Centipat Katılım 7 Ekim 2024 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben AYT sayısalı fullemek istiyorum. 10.sınfım, hedefim Cerrahpaşa tıp nasıl çalışmalıyım ve yazın ne yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlar. Ben AYT sayısalı fullemek istiyorum. 10.sınfım, hedefim Cerrahpaşa tıp nasıl çalışmalıyım ve yazın ne yapmalıyım?
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.696 Makaleler 5 Çözümler 38 17 Aralık 2024 #2 O zamanda TYT temelini iyi atıp OBP puanına odaklanman daha iyi olur bence.
emin43 Centipat Katılım 7 Ekim 2024 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #3 GoDd1 dedi: O zamanda TYT temelini iyi atıp OBP puanına odaklanman daha iyi olur bence. Genişletmek için tıkla... Okuduğum okulda sınavlar zor ilk sene 75'di muhtemelen 90 olacak sizce Cerrahpaşa için iyi mi?
GoDd1 dedi: O zamanda TYT temelini iyi atıp OBP puanına odaklanman daha iyi olur bence. Genişletmek için tıkla... Okuduğum okulda sınavlar zor ilk sene 75'di muhtemelen 90 olacak sizce Cerrahpaşa için iyi mi?
elegiac Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 1.864 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul 17 Aralık 2024 #4 10.sınıfsın arkadaş daha ne AYT'si? Git yazılılarına çalış ve fonksiyonları öğren. emin43 dedi: Okuduğum okulda sınavlar zor ilk sene 75'di muhtemelen 90 olacak sizce Cerrahpaşa için iyi mi? Genişletmek için tıkla... Cerrehpaşa seni diploma notuna göre değil YKS puanına göre alıyor dostum.
10.sınıfsın arkadaş daha ne AYT'si? Git yazılılarına çalış ve fonksiyonları öğren. emin43 dedi: Okuduğum okulda sınavlar zor ilk sene 75'di muhtemelen 90 olacak sizce Cerrahpaşa için iyi mi? Genişletmek için tıkla... Cerrehpaşa seni diploma notuna göre değil YKS puanına göre alıyor dostum.
emin43 Centipat Katılım 7 Ekim 2024 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #5 elegiac dedi: 10.sınıfsın arkadaş daha ne AYT'si? Git yazılılarına çalış ve fonksiyonları öğren. Cerrehpaşa seni diploma notuna göre değil YKS puanına göre alıyor dostum. Genişletmek için tıkla... Cidden mi? Yani OBP'siz mi?
elegiac dedi: 10.sınıfsın arkadaş daha ne AYT'si? Git yazılılarına çalış ve fonksiyonları öğren. Cerrehpaşa seni diploma notuna göre değil YKS puanına göre alıyor dostum. Genişletmek için tıkla... Cidden mi? Yani OBP'siz mi?
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 17 Aralık 2024 #6 emin43 dedi: Cidden mi? Yani OBP'siz mi? Genişletmek için tıkla... Dostum OBP’nin tabii ki etkisi var.
emin43 dedi: Cidden mi? Yani OBP'siz mi? Genişletmek için tıkla... Dostum OBP’nin tabii ki etkisi var.