Arkadaşlar hepinize merhaba bügünden itibaren YKS çalışmak istiyorum şu an TYT paketini aldım ve ayrıca temelim hiç yok 11.sınıfa kadar kitabın ağzını bile açmadım 12.sınıfa geçince olayın ciddiyetine kavradım ben eşit ağırlıkçı olduğum için hukuk okumak istiyorum fakat temelim hiç yok AYT konuları nelerdir? Ve nasıl çalışabiliriz ve ayrıca test çözmeli miyiz?
Arkadaşlar hepinize merhaba bügünden itibaren YKS çalışmak istiyorum şu an TYT paketini aldım ve ayrıca temelim hiç yok 11.sınıfa kadar kitabın ağzını bile açmadım 12.sınıfa geçince olayın ciddiyetine kavradım ben eşit ağırlıkçı olduğum için hukuk okumak istiyorum fakat temelim hiç yok AYT konuları nelerdir? Ve nasıl çalışabiliriz ve ayrıca test çözmeli miyiz?
O nasıl bir soru, tabii ki de test çözmelisin. Test çözdükçe beynin alışıyor çünkü bir yerden sonra sorular aynı geliyor mesela "a" test kitabından soru çözdün "b" test kitabında onunla aynı soru ama değiştirilmiş olarak geliyor. Bir de önceki senelerde çıkmış AYT sorularını çözmeye çalış çözemiyorsan o konularla ilgili video izle not tut ve tekrar çözmeyi dene üniversite sınavı bir kere olmuyor stres yapmamaya çalış ama sıkı ve verimli çalış. Şimdi 6 saat çalışıp verimli olmaması var 2 saat çalışıp tüm çalıştığın konuları iyice anlamak var. Başarılar dilerim.