boragoktug Kilopat Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 479 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #1 TYT programım Şubat ortası bitiyor. Sizce şubat ortasında AYT'ye başlayıp nisan sonu gibide bitirmek mantıklı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2021
TYT programım Şubat ortası bitiyor. Sizce şubat ortasında AYT'ye başlayıp nisan sonu gibide bitirmek mantıklı mı?
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 19 Kasım 2021 #2 Mantıklı tabii ki. Ne kadar erken başlarsan o kadar iyi.
boragoktug Kilopat Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 479 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #3 Onur Turgut Ermiş dedi: Mantıklı tabii ki. Ne kadar erken başlarsan o kadar iyi. Genişletmek için tıkla... Ocak'ta başlamak istiyorum fakat fazla temelim yok hem AYT hem TYT çok zorlar gibime geldi.
Onur Turgut Ermiş dedi: Mantıklı tabii ki. Ne kadar erken başlarsan o kadar iyi. Genişletmek için tıkla... Ocak'ta başlamak istiyorum fakat fazla temelim yok hem AYT hem TYT çok zorlar gibime geldi.
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 19 Kasım 2021 #4 boragoktug dedi: Ocak'ta başlamak istiyorum fakat fazla temelim yok hem AYT hem TYT çok zorlar gibime geldi. Genişletmek için tıkla... Daha zamanın var. Önce TYT'yi bitir sonra AYT'ye ağırlık verirsin. Daha çok zorlayacak ikisi zor gelir.
boragoktug dedi: Ocak'ta başlamak istiyorum fakat fazla temelim yok hem AYT hem TYT çok zorlar gibime geldi. Genişletmek için tıkla... Daha zamanın var. Önce TYT'yi bitir sonra AYT'ye ağırlık verirsin. Daha çok zorlayacak ikisi zor gelir.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #5 AYT için hangi alandan gireceksin?
boragoktug Kilopat Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 479 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #6 Park Müdürü Benson dedi: AYT için hangi alandan gireceksin? Genişletmek için tıkla... Sayısal.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #7 @boragoktug, mantıklı gibi ancak 2 ay gibi bir sürede AYT Matematiği bitirebilecek misin?
boragoktug Kilopat Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 479 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #9 Park Müdürü Benson dedi: @boragoktug, mantıklı gibi ancak 2 ay gibi bir sürede AYT matematiği bitirebilecek misin? Genişletmek için tıkla... Hesaplara göre günlük 4 saat sadece konu anlatımıyla 63 günde bitiyor. Tabi test çözümleri dışında. denster dedi: Geometrin tam mı? Genişletmek için tıkla... Daha yeni başladım.
Park Müdürü Benson dedi: @boragoktug, mantıklı gibi ancak 2 ay gibi bir sürede AYT matematiği bitirebilecek misin? Genişletmek için tıkla... Hesaplara göre günlük 4 saat sadece konu anlatımıyla 63 günde bitiyor. Tabi test çözümleri dışında. denster dedi: Geometrin tam mı? Genişletmek için tıkla... Daha yeni başladım.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #10 @boragoktug, hedefin nedir?