T The Dark Rische Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 276 Çözümler 1 24 Kasım 2024 #1 Dostum şu an aynı durumdayım TYT matta bölme bölünebilme konusundayım, Fen'e hiç başlamadım ne yapmalıyım sence? Sayısalım.
Dostum şu an aynı durumdayım TYT matta bölme bölünebilme konusundayım, Fen'e hiç başlamadım ne yapmalıyım sence? Sayısalım.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.416 Çözümler 21 Yer İstanbul 24 Kasım 2024 #2 The Dark Rische dedi: Dostum şu an aynı durumdayım TYT matta bölme bölünebilme konusundayım, Fen'e hiç başlamadım ne yapmalıyım sence? Sayısalım. Genişletmek için tıkla... Şubat ortası çok geç. Sayısal AYT'si 4 ayda yetişmez.
The Dark Rische dedi: Dostum şu an aynı durumdayım TYT matta bölme bölünebilme konusundayım, Fen'e hiç başlamadım ne yapmalıyım sence? Sayısalım. Genişletmek için tıkla... Şubat ortası çok geç. Sayısal AYT'si 4 ayda yetişmez.
yasirbakır Centipat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 332 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #3 The Dark Rische dedi: Dostum şu an aynı durumdayım TYT matta bölme bölünebilme konusundayım, Fen'e hiç başlamadım ne yapmalıyım sence? Sayısalım. Genişletmek için tıkla... Başla bence ocak gibi bile başlayabilirsin sayısal zor
The Dark Rische dedi: Dostum şu an aynı durumdayım TYT matta bölme bölünebilme konusundayım, Fen'e hiç başlamadım ne yapmalıyım sence? Sayısalım. Genişletmek için tıkla... Başla bence ocak gibi bile başlayabilirsin sayısal zor
İmperceptible Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 2.194 Çözümler 5 Yer Marineford 24 Kasım 2024 #4 Çok geç dostum
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #5 Genel olarak TYT'de çok eksiğiniz var gibi gözüküyor. Bu yüzden Şubat'ta AYT'ye başlamak, geç olacaktır. Mezuna kalmayı düşünüyor musunuz?
Genel olarak TYT'de çok eksiğiniz var gibi gözüküyor. Bu yüzden Şubat'ta AYT'ye başlamak, geç olacaktır. Mezuna kalmayı düşünüyor musunuz?
The Notorious Kilopat Cep Doktoru Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #6 Sayısal ise AYT fena çuvallatır. Çok geç maalesef. En geç aralık sonu olmalı ki o da sıkı bir çalışma gerektirir.
Sayısal ise AYT fena çuvallatır. Çok geç maalesef. En geç aralık sonu olmalı ki o da sıkı bir çalışma gerektirir.