Çatlı Reis Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.329 Çözümler 7 Yer Fransa, Paris, Eiffel Tower Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #1 Biraz araştırdım 3D, Limit, Bilgi Sarmal, 3-4-5 gibi yayınların kaynaklarını buldum ama hangisi daha iyidir? Tercihim hangisinden yana olmalı bilmiyorum. Bunlar dışında da iyi olduğunu düşündüğünüz varsa tavsiyelere açığım. Son düzenleme: 6 Mart 2024
Biraz araştırdım 3D, Limit, Bilgi Sarmal, 3-4-5 gibi yayınların kaynaklarını buldum ama hangisi daha iyidir? Tercihim hangisinden yana olmalı bilmiyorum. Bunlar dışında da iyi olduğunu düşündüğünüz varsa tavsiyelere açığım.
Roseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.269 Çözümler 5 6 Mart 2024 #2 3D iyi.
Çatlı Reis Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.329 Çözümler 7 Yer Fransa, Paris, Eiffel Tower Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #3 Roseus dedi: 3D iyi. Genişletmek için tıkla... Hız ve renk nasıldır bilir misiniz?
Roseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.269 Çözümler 5 6 Mart 2024 #4 Çatlı Reis dedi: Hız ve renk nasıldır bilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tarih için soru bankası bile çözmeye gerek yok aslında denemelerle hallolur da çözecekseniz 3d iyi ve yeterli olacaktır.
Çatlı Reis dedi: Hız ve renk nasıldır bilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tarih için soru bankası bile çözmeye gerek yok aslında denemelerle hallolur da çözecekseniz 3d iyi ve yeterli olacaktır.
Çatlı Reis Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.329 Çözümler 7 Yer Fransa, Paris, Eiffel Tower Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #5 Roseus dedi: Tarih için soru bankası bile çözmeye gerek yok aslında denemelerle hallolur da çözecekseniz 3D iyi ve yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Sözelciyim hocam. AYT'de Sos2 de çözeceğimden dolayı benim için öncelik Tarih ve Edebiyat. O yüzden bu kadar önemsiyorum.
Roseus dedi: Tarih için soru bankası bile çözmeye gerek yok aslında denemelerle hallolur da çözecekseniz 3D iyi ve yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Sözelciyim hocam. AYT'de Sos2 de çözeceğimden dolayı benim için öncelik Tarih ve Edebiyat. O yüzden bu kadar önemsiyorum.
Y YigitXS Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 2.224 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Nisan 2024 #6 Çatlı Reis dedi: Sözelciyim hocam. AYT'de Sos2 de çözeceğimden dolayı benim için öncelik Tarih ve Edebiyat. O yüzden bu kadar önemsiyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi bölümü istiyorsunuz?
Çatlı Reis dedi: Sözelciyim hocam. AYT'de Sos2 de çözeceğimden dolayı benim için öncelik Tarih ve Edebiyat. O yüzden bu kadar önemsiyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi bölümü istiyorsunuz?
Çatlı Reis Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.329 Çözümler 7 Yer Fransa, Paris, Eiffel Tower Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #7 YigitXS dedi: Hangi bölümü istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ben MSÜ düşünüyorum hocam. Kara Harp okulu. Ayrıca 3D'nin testini aldım zaten.
YigitXS dedi: Hangi bölümü istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ben MSÜ düşünüyorum hocam. Kara Harp okulu. Ayrıca 3D'nin testini aldım zaten.
Y YigitXS Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 2.224 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Nisan 2024 #8 Çatlı Reis dedi: Ben MSÜ düşünüyorum hocam. Kara harp okulu. Ayrıca 3D'nin testini aldım zaten. Genişletmek için tıkla... Nasıl geçti MSÜ'nüz? Ya da seneye mi gireceksiniz?
Çatlı Reis dedi: Ben MSÜ düşünüyorum hocam. Kara harp okulu. Ayrıca 3D'nin testini aldım zaten. Genişletmek için tıkla... Nasıl geçti MSÜ'nüz? Ya da seneye mi gireceksiniz?
Çatlı Reis Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.329 Çözümler 7 Yer Fransa, Paris, Eiffel Tower Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #9 YigitXS dedi: Nasıl geçti MSÜ'nüz? Ya da seneye mi gireceksiniz? Genişletmek için tıkla... Girdim hocam Sözelden 354 puan yaptım. Dün akşamda KHO için tercihim yaptım. Şimdi AYT çalışmalarına başladım.
YigitXS dedi: Nasıl geçti MSÜ'nüz? Ya da seneye mi gireceksiniz? Genişletmek için tıkla... Girdim hocam Sözelden 354 puan yaptım. Dün akşamda KHO için tercihim yaptım. Şimdi AYT çalışmalarına başladım.
Y YigitXS Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 2.224 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Nisan 2024 #10 Çatlı Reis dedi: Girdim hocam sözelden 354 puan yaptım. Dün akşamda KHO için tercihim yaptım. Şimdi AYT çalışmalarına başladım. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam. Netleriniz kaç?
Çatlı Reis dedi: Girdim hocam sözelden 354 puan yaptım. Dün akşamda KHO için tercihim yaptım. Şimdi AYT çalışmalarına başladım. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam. Netleriniz kaç?