bymyself Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #1 Elimde kültür dershanesinin AYT tarih kitabı var. Sizce iyi bir kitap mı yoksa başka bir kitap mı alayım?
Elimde kültür dershanesinin AYT tarih kitabı var. Sizce iyi bir kitap mı yoksa başka bir kitap mı alayım?
Wanhedaa Hectopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 3.767 Makaleler 1 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu AMD Ryzen 5 7500F İşlemci Msi B650M Anakart 4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı 32 GB Ram 2Tb m.2 SSD Windows 11 Pro işletim sistemi Cinsiyet Kadın 10 Mart 2025 #2 Bu iyi olabilir.
bymyself Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #3 Wanhedaa dedi: Bu iyi olabilir. Eki Görüntüle 2442703 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam
itskaarina Picopat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 526 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Mart 2025 #4 Bende Ramazan Yetgin'in soru bankası var güzel bence ama onun yerine 345 bilgi sarmal olabilir ben sadece 1 tane istiyorum diyorsan da MEB'in dağıttığı soru bankalarından çözersin sende yoksa onlar sitelerinde PDF yayınlıyorlar.
Bende Ramazan Yetgin'in soru bankası var güzel bence ama onun yerine 345 bilgi sarmal olabilir ben sadece 1 tane istiyorum diyorsan da MEB'in dağıttığı soru bankalarından çözersin sende yoksa onlar sitelerinde PDF yayınlıyorlar.
pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.028 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #5 bymyself dedi: Elimde kültür dershanesinin AYT tarih kitabı var. Sizce iyi bir kitap mı yoksa başka bir kitap mı alayım? Genişletmek için tıkla... AYT tarih için kaynak çözmek yerine deneme çözün 10 tane aynı konudan test çözmek yerine daha mantıklı.
bymyself dedi: Elimde kültür dershanesinin AYT tarih kitabı var. Sizce iyi bir kitap mı yoksa başka bir kitap mı alayım? Genişletmek için tıkla... AYT tarih için kaynak çözmek yerine deneme çözün 10 tane aynı konudan test çözmek yerine daha mantıklı.
bymyself Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #6 pilotds dedi: AYT tarih için kaynak çözmek yerine deneme çözün 10 tane aynı konudan test çözmek yerine daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... onu düşünüyordum tam da teşekkürler
pilotds dedi: AYT tarih için kaynak çözmek yerine deneme çözün 10 tane aynı konudan test çözmek yerine daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... onu düşünüyordum tam da teşekkürler