Thundem Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.233 Çözümler 1 30 Nisan 2025 #1 Tarihte 0'a yakınım. YouTube üzerinden çeşitli hocalara baktım, video süreleri çok uzun ve ezber konular olduğu için videoları bitirsek bile ne kadar yapabileceğimiz meçhul. AYT tarih için nasıl bir yol izleyebilirim?
Tarihte 0'a yakınım. YouTube üzerinden çeşitli hocalara baktım, video süreleri çok uzun ve ezber konular olduğu için videoları bitirsek bile ne kadar yapabileceğimiz meçhul. AYT tarih için nasıl bir yol izleyebilirim?
Nawrocu Decapat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 569 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2025 #2 Benim hocamdan Ramazan Yetgini öneririm AYT tarih bayağı bir ezber oturup ezber yapacaksın başka yolu yok.
Benim hocamdan Ramazan Yetgini öneririm AYT tarih bayağı bir ezber oturup ezber yapacaksın başka yolu yok.
AkifBeyk Decapat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2025 #3 yapacak birşey yok,birşey hesaplamıyorsun sonuçta, mecbur ezberleyeceksin ama önemli olan konuları ezberle ona göre test çöz 6 soru falandı zaten
yapacak birşey yok,birşey hesaplamıyorsun sonuçta, mecbur ezberleyeceksin ama önemli olan konuları ezberle ona göre test çöz 6 soru falandı zaten