bymyself Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #1 Biliyorsunuz kısa süre kaldı ve benim AYT tarihim kötü sadece milli mücadele ve inkılapları çalıştım. Garanti neti olan konular varsa söyler misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2025
Biliyorsunuz kısa süre kaldı ve benim AYT tarihim kötü sadece milli mücadele ve inkılapları çalıştım. Garanti neti olan konular varsa söyler misiniz?
M Masterkenobii Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 206 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #2 bymyself dedi: Biliyorsunuz kısa süre kaldı ve benim AYT tarihim kötü sadece milli mücadele ve inkılapları çalıştım. Garanti neti olan konular varsa söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Yine sen bilirsin ama kalan sürede AYT tarihi bitirebilirsin. İlla konu seçeceğim diyorsun Osmanlı'ya bak
bymyself dedi: Biliyorsunuz kısa süre kaldı ve benim AYT tarihim kötü sadece milli mücadele ve inkılapları çalıştım. Garanti neti olan konular varsa söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Yine sen bilirsin ama kalan sürede AYT tarihi bitirebilirsin. İlla konu seçeceğim diyorsun Osmanlı'ya bak
pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.028 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #3 bymyself dedi: Biliyorsunuz kısa süre kaldı ve benim AYT tarihim kötü sadece milli mücadele ve inkılapları çalıştım. Garanti neti olan konular varsa söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Kalan sürede AYT tarih1 bitirilir yorum + bilgi soruluyor tarih2 de bitirilir ama tamamen bilgi üzerine kuruludur.
bymyself dedi: Biliyorsunuz kısa süre kaldı ve benim AYT tarihim kötü sadece milli mücadele ve inkılapları çalıştım. Garanti neti olan konular varsa söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Kalan sürede AYT tarih1 bitirilir yorum + bilgi soruluyor tarih2 de bitirilir ama tamamen bilgi üzerine kuruludur.
bymyself Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #4 pilotds dedi: Kalan sürede AYT tarih1 bitirilir yorum + bilgi soruluyor tarih2 de bitirilir ama tamamen bilgi üzerine kuruludur. Genişletmek için tıkla... tarih 2 çözmeyeceğim zaten teşekkürler
pilotds dedi: Kalan sürede AYT tarih1 bitirilir yorum + bilgi soruluyor tarih2 de bitirilir ama tamamen bilgi üzerine kuruludur. Genişletmek için tıkla... tarih 2 çözmeyeceğim zaten teşekkürler