AYT Türkçe ve sosyal için hoca önerisi

Siyun

Picopat
Daha fazla  
AYT Türkçe, Sosyal 1&2 dinleyebileceğim, güzel anlatan hocalar önerir misiniz? Hızlıca net artırmam, bitirmem lazım. Felsefem, tarihim falan zaten iyi ama temeli tam oturtayım ki unuttuğum olmasın. Mümkünse TYT Fen ile Sosyal için de söyleyin, tekrar yapacağım (Fen bitmedi).

AYT Türkçe, sosyal 1&2 dinleyebileceğim, güzel anlatan hocalar önerir misiniz? Hızlıca net artırmam, bitirmem lazım. Felsefem, tarihim falan zaten iyi ama temeli tam oturtayım ki unuttuğum olmasın. Mümkünse TYT fen ile sosyal için de söyleyin, tekrar yapacağım (fen bitmedi).

Fen için önereyim
Biyoloji: Dr biyoloji (temelin yok ise betül biyoloji gibi daha temel anlatan bir kanala bakabilirsin)
Kimya: Görkem şahin.
Fizik: Özcan aykın.

AYT Türkçe, sosyal 1&2 dinleyebileceğim, güzel anlatan hocalar önerir misiniz? Hızlıca net artırmam, bitirmem lazım. Felsefem, tarihim falan zaten iyi ama temeli tam oturtayım ki unuttuğum olmasın. Mümkünse TYT fen ile sosyal için de söyleyin, tekrar yapacağım (fen bitmedi).

AYT edebiyat için Kadir gümüş tarih için Soner ardıç ve coğrafya için CK benim favorilerim TYT Sosyal'e ben hiç çalışmadım desem yeridir denemeler ile yükselttim.

AYT Türkçe, Sosyal 1&2 dinleyebileceğim, güzel anlatan hocalar önerir misiniz? Hızlıca net artırmam, bitirmem lazım. Felsefem, tarihim falan zaten iyi ama temeli tam oturtayım ki unuttuğum olmasın. Mümkünse TYT Fen ile Sosyal için de söyleyin, tekrar yapacağım (Fen bitmedi).
tarih için kesinlikle soner ardıç temiz ve sade, hiç gereksiz bir şey anlatmıyor.

AYT edebiyat için Kadir gümüş tarih için Soner ardıç ve coğrafya için CK benim favorilerim TYT Sosyal'e ben hiç çalışmadım desem yeridir denemeler ile yükselttim.
Tarih ayt tarih olarakmı Bide ben Tyt sosyalle Türkçe'ye çok çalışmadım sonlara doğru tekrar yapicam zaten Tyt tarihi benim hocamdan fiziği Özcan aykından dinliyodum Matematik Rehber Matematik Türkçe Rüştü hocadan baktım biyolojide az selin hocadan kimya hiç yok sence bunlar iyimi yoksa başka isimlerde bakayım mi işte VIP fizik Bide Soner ardıçın izlenmeleri çok düşük değil mi?

Tarih AYT tarih olarak mı bir de ben TYT Sosyal'le Türkçeye çok çalışmadım sonlara doğru tekrar yapacağım zaten TYT tarihi benim hocamdan fiziği Özcan aykından dinliyordum matematik rehber matematik Türkçe rüştü hocadan baktım biyolojide az selin hocadan kimya hiç yok sence bunlar iyi mi yoksa başka isimlerde bakayım mi işte VIP fizik bir de soner ardıçın izlenmeleri çok düşük değil mi?

VIP fizik bence uzun anlatıyor oda iyidir daha temelden detaylı alır fakat vakit kısa o yüzden şu anlık pek mantıklı olmaz biyolojide selin hocada çok iyi memnunsan devam et kimya için görkem şahin kesinlikle çok güzel anlatıyor biraz uzundur ama videoyu sindirerek anlarsan full çekersin o konuda zaten EA veya sözelsen FKB de çıkan basit konuları çalış sayısalı olan mol, kimyasal hesaplama, kalıtım tarzı konulara hiç bakma kolay kısımdan 10-12 arası soru geliyor hatta yardım istersen Yusuf mert arslanın 20 günde TYT fen videosuna bakabilirsin oda yardımcı olur.

Tarih AYT tarih olarak mı bir de ben TYT Sosyal'le Türkçeye çok çalışmadım sonlara doğru tekrar yapacağım zaten TYT tarihi benim hocamdan fiziği Özcan aykından dinliyordum matematik rehber matematik Türkçe rüştü hocadan baktım biyolojide az selin hocadan kimya hiç yok sence bunlar iyi mi yoksa başka isimlerde bakayım mi işte VIP fizik bir de soner ardıçın izlenmeleri çok düşük değil mi?

TYT yerine AYT tarihe çalışmadım yeterli oldu aynı konuları kapsıyorlar zaten biri daha detaylı. TYT Türkçede tek dil bilgisi var geri kalan okuduğunu anlamadır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı