AYT-TYT çalışma taktikleri

WAHRETTE

Decapat
Daha fazla  
Ben AYT-TYT için çalışmaya başlayacağım. Daha 10. sınıfım ama nasıl güzel ve verimli çalışabilirim acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
AYT'yi şimdilik pas geçin. Daha önceden bir TYT sınavı yaptınız mı?

10. Sınıfta AYT çalışmak olmaz AYT 11 ve 12. sınıfı kapsıyor. Sadece TYT çalışman yeterli. Daha süren olduğu için sıfırdan başlamak faydalı olur. Youtube'de ki hocaları dinlemenin faydası çok fazla. Ordan dinleyip TYT soru bankalarından soru çözümlerine başlayabilirsin. Fen kısmının ilk konuları kolay oluyor sonradan zorlaşıyor. Matematik problem odaklı çalış. Türkçede paragraf testleri çöz faydasını göreceksin. 🙂

AYT'yi şimdilik pas geçin. Daha önceden bir TYT sınavı yaptınız mı?

Elbette ama TYT konularım eksik onu çalışıyorum şu an sizden kaynak ve fikir önerisi bekliyorum.
10. sınıfta AYT çalışmak olmaz AYT 11 ve 12. sınıfı kapsıyor. Sadece TYT çalışman yeterli. Daha süren olduğu için sıfırdan başlamak faydalı olur. YouTube'da ki hocaları dinlemenin faydası çok fazla. Oradan dinleyip TYT soru bankalarından soru çözümlerine başlayabilirsin. Fen kısmının ilk konuları kolay oluyor sonradan zorlaşıyor. Matematik problem odaklı çalış. Türkçede paragraf testleri çöz faydasını göreceksin. 🙂

Kaynak öneriniz var mı acaba?

@WAHRETTE anlıyorum. Matematik için sonuç yayınlarının fasiküllerine bakabilirsiniz, temelden alır. Türkçe adına da 1 paragraf ve 1 soru bankası bitirseniz yeter.

Şu anda sizinle aynı durumdayım. Şu anlık sadece 10. sınıf konularını tam anlamıyla kavramaya çalışıyorum, yazın ise 9 ve 10. sınıfı tekrarlıyıp TYT çalışacağım. Şimdiden kendimi fazla sıkmamaya dikkat ediyorum. Kaynak olarak kendim: Çap, Palme, Sonuç (başlangıç), Puan ve Aydın kullanıyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı