AYT ve TYT'ye nereden başlanmalı?

MEGREAIM

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba lise sonum ve maalesef ki meslek lisesi öğrencisiyim alanımda uzmanım fakat bu üniversite hayatımı etkilemeyecek biliyorum meslek lisesi olduğumuz için 5 dersten muafız mat, kimya, biyoloji, fizik ve coğrafya vs. ve bu derslerde temelim sıfır konuları çok az biliyorum sınava nereden başlamayalım yardımcı olursanız çok sevinirim saygılarımı sunarım.

Dersleri baştan sona konu konu ayırıp Youtube'dan konu anlatımlarını dinlemen gerekli. Ardından da benim tavsiyem her dersten en az 2 kitap çöz(TYT 2 AYT 2). Herhangi bir konunun anlatımını bitirdikten hemen sonra kitaplardan soruları çöz. Baştan başlayıp konu konu gitmen lazım formül basit aslında. Hedefin ne bilmiyorum ama benimki ilk 10 bindi ve TYT 2 AYT 3 kitap çözdüm her ders için. Coğrafyadan sadece 1 kitap bitirmiştim, onun dışında denemelerde geliştiriyordum kendimi.

Dersleri baştan sona konu konu ayırıp YouTube'dan konu anlatımlarını dinlemen gerekli. Ardından da benim tavsiyem her dersten en az 2 kitap çöz(TYT 2 AYT 2). Herhangi bir konunun anlatımını bitirdikten hemen sonra kitaplardan soruları çöz. Baştan başlayıp konu konu gitmen lazım formül basit aslında. Hedefin ne bilmiyorum ama benimki ilk 10 bindi ve TYT 2 AYT 3 kitap çözdüm her ders için. Coğrafyadan sadece 1 kitap bitirmiştim, onun dışında denemelerde geliştiriyordum kendimi.

Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı