AYT'de 50 neti geçmek için zeka çok mu önemli?

FallandMma

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sayısalda 50 AYT yapmak istiyorum ama çevremdeki herkes o netleri zeki öğrencilerin yaptığını söylüyorlar. Onlar yüzünden kendimi mal gibi hissediyorum.

Arkadaşlar sayısalda 50 AYT yapmak istiyorum ama çevremdeki herkes o netleri zeki öğrencilerin yaptığını söylüyorlar. Onlar yüzünden kendimi mal gibi hissediyorum.
Boş yapmışlar. Ders ve akademinin zeka ile alakası yok çalışmayla alakası var. Ayrıca zeka dediğine hangi zeka birçok zeka türü var.

Ha nasıl olur şöyle olur: Zeki olan adam 4 saat çalışır bir konuyu anlar, düz adam 6 saat çalışır anlar.

Sizi cok fena yemisler, 50 net ustu zeki oluyorsa 160 net yapan super zeka falan mi oluyormus
Yeterli ugrasla 50 netin ustune gayet kolay cikilabilir.

Ülkecek en büyük sorunlardan birisi matematik yapanı zeki yapamayanı aptal ilan etmek. Sınavın zeka ile alakası yok formül ezberlemek ile alakası var.

Teşekkür ederim normal insanlar ile konuşmayalı uzun zaman oldu.
Ülkecek en büyük sorunlardan birisi matematik yapanı zeki yapamayanı aptal ilan etmek. Sınavın zeka ile alakası yok formül ezberlemek ile alakası var.

Sizi cok fena yemisler, 50 net ustu zeki oluyorsa 160 net yapan super zeka falan mi oluyormus
Yeterli ugrasla 50 netin ustune gayet kolay cikilabilir.

Umarım çıkarım teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…