L lakeoftears Centipat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #1 Resimdeki satıcıdan bu kulaklığı alan varsa orjinalliği konusunda bilgi verebilir mi? Puanı yüksekti o yüzden aldım ama ikilemdeyim şu an. Dosya Ekleri IMG_20210611_193307.jpg 68,7 KB · Görüntüleme: 71
Resimdeki satıcıdan bu kulaklığı alan varsa orjinalliği konusunda bilgi verebilir mi? Puanı yüksekti o yüzden aldım ama ikilemdeyim şu an.
EgeSR Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 18 11 Haziran 2021 #2 Satıcı hakkında bilgim yok, keşke Amazon.com.tr den alsaydınız. Haylou Haylou-T15 Bluetooth Kulaklık : Amazon.com.tr: Elektronik Haylou Haylou-T15 Bluetooth Kulaklık : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr
Satıcı hakkında bilgim yok, keşke Amazon.com.tr den alsaydınız. Haylou Haylou-T15 Bluetooth Kulaklık : Amazon.com.tr: Elektronik Haylou Haylou-T15 Bluetooth Kulaklık : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr
L lakeoftears Centipat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #3 EgeSR dedi: Satıcı hakkında bilgim yok, keşke Amazon.com.tr den alsaydınız. Haylou Haylou-T15 Bluetooth Kulaklık : Amazon.com.tr: Elektronik Haylou Haylou-T15 Bluetooth Kulaklık : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... hocam trendyolda para vardı eskiden o yüzden ordan aldım da burda çok ucuzmuş aşırı pişman oldum şuan
EgeSR dedi: Satıcı hakkında bilgim yok, keşke Amazon.com.tr den alsaydınız. Haylou Haylou-T15 Bluetooth Kulaklık : Amazon.com.tr: Elektronik Haylou Haylou-T15 Bluetooth Kulaklık : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... hocam trendyolda para vardı eskiden o yüzden ordan aldım da burda çok ucuzmuş aşırı pişman oldum şuan