AYT'ye 70 gün kala 10-15 net artar mı?

metewan

Femtopat
Daha fazla  
Son AYT denemesinde 52 yaptım 60-65'e çıkarmak realist bir hedef mi?(sayısalım) 70 gün kala.

Bol deneme ve eksik kapatma hocam TYT de çok soru görmek çok önemli özellikle problemler.

Hocam haftada 1 TYT denemesine giriyorum. Artık bu son günlerde günlük Türkçe ve mat denemesi atayım mi yoksa haftada 4 5 yeterli mi?

Hocam haftada 1 TYT denemesine giriyorum. Artık bu son günlerde günlük Türkçe ve mat denemesi atayım mi yoksa haftada 4 5 yeterli mi?

Haftada 1 TYT genel denemesi gayet yeterli hocam şu anlık bence AYT daha çok basın hem de net hedefinize yaklaşırsanız sizi daha motive eder Türkçe mat denemesi de atın her gün olsa tadından yenmez zorlarsa 4-5 gayet yeterli sonlara doğru zaten konuları bitirip komple TYT AYT deneme devam edersiniz.

Hangi denemeydi

Hocam bilgili birine benziyorsunuz bu tyt mat denemeleri maksimum kaç dakika sürmeli sizce veya siz kaç dakikada yapıyordunuz bir de ayt matematikte nasıl hızlanılabilir ne yapsam etsem en az 6 boşla çıkıyorum sınavdan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…