AYT'ye ne zaman başlanmalı?

tarikrustw

Decapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, şu an TYT Türkçede 30 net yapıyorum, sosyal 15 net, mat ilk 12 konudayım bitmedi daha. Sizce AYT'ye ne zaman başlamalıyım?
Hedef eşit ağırlık 100k, OBP 60 puan.
Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

TYT matematiği bitirip çarpanlara ayırma, fonksiyonlar, polinomlar, temel kavramlar, üslü ve köklü sayılar konularını iyice oturttuktan sonra AYT başlayın çok rahat ilerlersiniz.

Peki AYT tarih, edebiyat, cografya gibi konulara ne zaman başlamalıyım?
Bir de AYT-TYT fenden en az 5 net istiyorum ne yapmalıyım?

AYT matematikte belli bir seviyeye gelirsen eşit ağırlıkta 100k çok çok kolay olur senin için. Eşit ağırlıkta belirleyici ders AYT matematik ve TYT fen bunu unutma.

AYT matematikte belli bir seviyeye gelirsen eşit ağırlıkta 100k çok çok kolay olur senin için. Eşit ağırlıkta belirleyici ders AYT matematik ve TYT fen bunu unutma.

Çok teşekkürler reiz. Şu an ne yapmalıyım, TYT Mat'a mı ağırlık vereyim.

Çok teşekkürler reiz. Şu an ne yapmalıyım, TYT Mat'a mı ağırlık vereyim.

Bence evet. Bir de TYT AYT matematikte ortak konular var onları aradan çıkarabilirsin. Sakın eşit ağırlıkçıyım diye TYT fen ihmal etme. 10 net de olsa yapmalısın.

Peki AYT tarih, edebiyat, cografya gibi konulara ne zaman başlamalıyım?
Bir de AYT-TYT fenden en az 5 net istiyorum ne yapmalıyım?
Eşit ağırlık kısmı için yorum yapmam doğru olmaz ama TYT Mat bitirdikten sonra direkt AYT Sözel konularına başlayın. Çünkü AYT daha önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…