Merhaba, şimdi günlük TYT matematik, geometri ve fen çalışıyorum. Bayağı yoğun bir programım var. AYT adına bir şey yapmadım. İlk 12 konunun bitmesine daha var, aralık sonlarına yakın biter muhtemelen. Geometrininse bir 2.5 ayı falan var. Fenin ise yaklaşık bir 2 ay veya biraz daha az bir süresi var. Ne yapmalıyım bilmiyorum. İnternette sürekli "AYT'ye geç başlamayın." gibi uyarılar alıyorum. Ne zaman başlamalıyım veya çalışma düzeni nasıl olmalı?
Merhaba, şimdi günlük TYT matematik, geometri ve fen çalışıyorum. Bayağı yoğun bir programım var. AYT adına bir şey yapmadım. İlk 12 konunun bitmesine daha var, aralık sonlarına yakın biter muhtemelen. Geometrininse bir 2.5 ayı falan var. Fenin ise yaklaşık bir 2 ay veya biraz daha az bir süresi var. Ne yapmalıyım bilmiyorum. İnternette sürekli "AYT'ye geç başlamayın." gibi uyarılar alıyorum. Ne zaman başlamalıyım veya çalışma düzeni nasıl olmalı?
Kanka bu soruyu sorup başlamadığın sürece hiçbir zaman yetiştiremezsin ki daha 7 ay var yetişir. 7 ayın ne kadar uzun bir süre olduğunun farkında olup çalışmaya başla ve kendine güven.
Benim fikrime göre AYT'ye başlamak için hiçbir doğru zaman yok. Bu hataya düşmeyin. Ne kadar erken başlarsan o kadar iyi ve unutma ki TYT'ye 1 önem veriyorsan AYT'ye 3 önem ver. Sınav anında TYT de batırsan bile iyi bir AYT seni çok yukarılara çıkartır. Kendini ne zaman hazır hissedersen başla.