hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 24 Nisan 2025 #11 Bu artcilar bekleniyordu. Saat 7'de 4.3 gibi bir şiddette oldu, hemen öncesinde 6'da da olmuştu. Ama ne kadar beklesekte o psikoloji çok başka.
Bu artcilar bekleniyordu. Saat 7'de 4.3 gibi bir şiddette oldu, hemen öncesinde 6'da da olmuştu. Ama ne kadar beklesekte o psikoloji çok başka.
Ghostxz3 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 1.867 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #12 hogwartscanavarı dedi: Bu artcilar bekleniyordu. Saat 7'de 4.3 gibi bir şiddette oldu, hemen öncesinde 6'da da olmuştu. Ama ne kadar beklesekte o psikoloji çok başka. Genişletmek için tıkla... O 4.3 hissettim yatakta uyanıktım 2 saniye salladı gitti kala kaldım öyle
hogwartscanavarı dedi: Bu artcilar bekleniyordu. Saat 7'de 4.3 gibi bir şiddette oldu, hemen öncesinde 6'da da olmuştu. Ama ne kadar beklesekte o psikoloji çok başka. Genişletmek için tıkla... O 4.3 hissettim yatakta uyanıktım 2 saniye salladı gitti kala kaldım öyle
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 24 Nisan 2025 #13 Ghostxz3 dedi: O 4.3 hissettim yatakta uyanıktım 2 saniye salladı gitti kala kaldım öyle Genişletmek için tıkla... Evet kısa sürüyor ama ben o korkuyla aşağı inmiştim, geceyi dışarda geçirdim.
Ghostxz3 dedi: O 4.3 hissettim yatakta uyanıktım 2 saniye salladı gitti kala kaldım öyle Genişletmek için tıkla... Evet kısa sürüyor ama ben o korkuyla aşağı inmiştim, geceyi dışarda geçirdim.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.198 Makaleler 15 Çözümler 503 Yer Türkiye Cumhuriyeti 24 Nisan 2025 #14 Geçmiş olsun herkese. Artçılar normal, yıkıcılıkları hasarsız binalarda olmaz. Korkan varsa içini rahatlatabilir.
Geçmiş olsun herkese. Artçılar normal, yıkıcılıkları hasarsız binalarda olmaz. Korkan varsa içini rahatlatabilir.
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 24 Nisan 2025 #15 Teru dedi: Geçmiş olsun herkese. Artçılar normal, yıkıcılıkları hasarsız binalarda olmaz. Korkan varsa içini rahatlatabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl rahatlatacağız hocam?
Teru dedi: Geçmiş olsun herkese. Artçılar normal, yıkıcılıkları hasarsız binalarda olmaz. Korkan varsa içini rahatlatabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl rahatlatacağız hocam?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.198 Makaleler 15 Çözümler 503 Yer Türkiye Cumhuriyeti 24 Nisan 2025 #16 hogwartscanavarı dedi: Nasıl rahatlatacağız hocam? Genişletmek için tıkla... Daha büyüğü şimdilik beklenmiyor ve artçılar bunlar.
hogwartscanavarı dedi: Nasıl rahatlatacağız hocam? Genişletmek için tıkla... Daha büyüğü şimdilik beklenmiyor ve artçılar bunlar.
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 24 Nisan 2025 #17 Teru dedi: Daha büyüğü şimdilik beklenmiyor ve artçılar bunlar. Genişletmek için tıkla... Hocam artçı olduğunu biliyorum ama sallanmadığı halde sallanıyor gibi hissediyorum. Hayatıma normal devam edemiyorum bu durumla beraber.
Teru dedi: Daha büyüğü şimdilik beklenmiyor ve artçılar bunlar. Genişletmek için tıkla... Hocam artçı olduğunu biliyorum ama sallanmadığı halde sallanıyor gibi hissediyorum. Hayatıma normal devam edemiyorum bu durumla beraber.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.198 Makaleler 15 Çözümler 503 Yer Türkiye Cumhuriyeti 24 Nisan 2025 #18 hogwartscanavarı dedi: Hocam artçı olduğunu biliyorum ama sallanmadığı halde sallanıyor gibi hissediyorum. Hayatıma normal devam edemiyorum bu durumla beraber. Genişletmek için tıkla... Öyle hissetmek de normal. Gerçek olmadığını psikolojik olarak kendinize kabul ettirirseniz rahat olursunuz.
hogwartscanavarı dedi: Hocam artçı olduğunu biliyorum ama sallanmadığı halde sallanıyor gibi hissediyorum. Hayatıma normal devam edemiyorum bu durumla beraber. Genişletmek için tıkla... Öyle hissetmek de normal. Gerçek olmadığını psikolojik olarak kendinize kabul ettirirseniz rahat olursunuz.