AZ Screen Recorder ile kayıt yaparken Android'in Screencast özelliği açıldı

Gainer

Hectopat
Mobil veri açıkken AZ Screen Recorder ile kayıt almaya başladım. Otomatikman Android'in Screencast özelliğide çalışmaya başladı. Bu benim bilmediğim bir yere yayın yapabilir mi? Bunu sormamın nedeni Screencast özelliğini kapatınca uyglama kayıt almaya devam etti. +Bir ara bunu yaparken Hotspot özelliği açıktı önce ondan olabileceğini düşündüm sonra Hotspotu kapatıp tekrar baştan başlattım yine otomatikman Screencast açıldı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20221212-215927.png
    Screenshot_20221212-215927.png
    34,5 KB · Görüntüleme: 49
Belki telefonunuzun kendi ekran kaydetme özelliği vardır sol köşede ki kalem simgesine basıp ekran görüntüsü atar mısınız?
Bu şekilde gözüküyor. Wi-Fi olmadığı zamanlarda çevrimdışı olarak gözüküyor. Yani Wi-Fi ile ortak cihazlar üzerinden yayın yapmaya yarıyor Akıllı TV vs. için. Allahtan kaydederken Wi-Fi açık değildi çünkü komşumun cihazları hemen Screencast'te çıkıyor ortak Wi-Fi kullandığımız için.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20221212-233103.png
    Screenshot_20221212-233103.png
    65,1 KB · Görüntüleme: 31
Bu şekilde gözüküyor. Wi-Fi olmadığı zamanlarda çevrimdışı olarak gözüküyor. Yani Wi-Fi ile ortak cihazlar üzerinden yayın yapmaya yarıyor Akıllı TV vs. için. Allahtan kaydederken Wi-Fi açık değildi çünkü komşumun cihazları hemen Screencast'te çıkıyor ortak Wi-Fi kullandığımız için.
Dert etmeyin, olmadı formatlarsınız telefonu. Başka ekran kaydedici uygulamalara yönelin benim tavsiyem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı