Azami 5000 TL Oyun Sistemi

AlperenFeda

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir sistem toplamak istiyordum. Aslında limitim 7000 TL'ydi. Yine konu açmıştım ve güzel tavsiyeler fakat bazı gelişmeler oldu ve 5000'e düşürmek zorunda kaldım. Şimdi bazı detaylar var onları anlatayım. İlk olarak monitör, SSD ve HDD 5000 TL'lik bütçeye dahil değil. İkincisi ekran kartı olarak kesinlikle Nvidia olmasını istiyorum. Ve son olarak da ekran kartı ve anakartın aynı üreticiden, ASUS veya MSI olmasını istiyorum. Biliyorum piyasada kaliteli başka üreticiler de var fakat bu ikisinden birisi olması benim için önemli.

Ufak bir not olarak eğer büyük bir fark sağlayacaksa bütçe bir miktar esnetilebilir. 5.500 civarlarına, hatta daha fazlasına kadar bir esneme yapabilirim.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci: İ7 6700K
Anakart: MSI Z170A Gaming Pro Carbon
RAM: Kingston HyperX Fury 16 (2x8) GB 2400 Mhz
Ekran Kartı: MSI GTX 1070 Gaming X
İşlemci Soğutucu: Silverstone AR01
Kasa: Zalman Z9 Neo
Güç Kaynağı: Aerocool KCAS 80+Bronze 750 W
Toplam 5073 TL

Teknobiyotik'ten toplandı.

Yalnız şunu belirtmek isterim ki sistemi büyük bir ihtimalle Amazon üzerinden toplayacağım. Bildiğiniz gibi orda daha ucuza gelmekte. O yüzden ona göre bir toplama yaparsanız sevinirim.

Yalnız şunu belirtmek isterim ki sistemi büyük bir ihtimalle Amazon üzerinden toplayacağım. Bildiğiniz gibi orda daha ucuza gelmekte. O yüzden ona göre bir toplama yaparsanız sevinirim.
Amazon'daki fiyatlar Türkiye'ye tam olarak nasıl yansıyor bilemiyorum. Ayrıca sanırsam Amazon'dan anakart getirtemiyorsunuz diye biliyorum.

Amazon'daki fiyatlar Türkiye'ye tam olarak nasıl yansıyor bilemiyorum. Ayrıca sanırsam Amazon'dan anakart getirtemiyorsunuz diye biliyorum.
Artık alınabiliyor. Zaten ürün bilgisinde gümrükte ne kadar vergi uygulanacağı da yazıyor. Yani toplam ücreti mevcut kur ile çarpıyoruz sadece.

Evet, arkadaş haklı. Geçenlerde kargolanamayan anakart kargolanabilir gözüküyor.

MSI Z170 Gaming M7 ürününde yaklaşık 25 USD fark var sinerji.gen.tr ile Amazon arasında. Bütün bileşenleri işin içine katınca oldukça önemli bir fiyat farkı oluşabilir.

Artık alınabiliyor. Zaten ürün bilgisinde gümrükte ne kadar vergi uygulanacağı da yazıyor. Yani toplam ücreti mevcut kur ile çarpıyoruz sadece.
Peki chipsetler, pinler zarar görmüyor mu ?
Örneğin GTX 1070 1400 TL falan oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…